Löpning

Jag startar löpgrupp i Göteborg!

Livet! Det är så underligt ibland. Man vet aldrig hur det blir. Det här året har det redan hänt massor, fastän det knappt har börjat. Jag är utbildad löpcoach. Jag är ambassadör för ASICS. Nästa vecka är jag gäst i en podd om löpning, jag har ett spännande uppdrag på gång med goteborg.com och jag sitter just och skriver ett blogginlägg för att lansera en helt egen löpgrupp. Jag skrev i början av året att det här kommer bli löpningens år, och fortsätter det så här så hade jag ju verkligen rätt.

Att starta en egen löpgrupp är någonting jag knappt vågat drömma om, men nu när jag har tagit steget och utbildat mig till löpcoach så känns det som rätt läge att försöka följa mina drömmar. Jag älskar löpning, och jag vill göra mitt yttersta för att andra ska ha samma känsla. Att ta det här steget, att starta en löpgrupp (förutsatt att någon vill vara med i den då, haha) känns så himla stort för mig, och samtidigt är jag helt säker på att jag har mycket att dela med mig av!

Läs mer om löpgruppen här, eller fortsätt bara att scrolla neråt litegrann…

Vad och hur? 

Löpning i grupp enligt ett upplägg som fungerar för alla nivåer:
– Uppvärmning
– Teknik, löpskolning
– Olika slags intervaller
– Nedjogg
Du kommer också att få tips på bra övningar för att bygga upp löpstyrka.

När och var? 

Varje tisdag kl 18.00 – 19.00 med start vecka 17 till och med vecka 26.
Obs! Vecka 20 blir onsdag (pga lopp).

Samlingsplats: Skatås Motionscenter, vid klockan.
Ej hugget i sten, vissa pass kan vi eventuellt köra på andra ställen, enligt gemensam överenskommelse förstås.

Pris och anmälan

Alla 10 pass: 900 kr
Klippkort 5 pass: 500 kr
Kan tillgodose andra önskemål på antal pass till ett pris av 100 kr per pass.

Faktureras via Frilans Finans.

Anmäl dig till: ida.aspviken@gmail.com
Ange namn, personnummer, adress och mobilnummer, samt om du vill vara med på alla pass eller köpa klippkort.
Bindande anmälan.

Obs! Vid för få antal anmälda reserverar jag rätten att ställa in löpgruppen (men det hoppas vi ju inte sker va!). 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anna
  5 april, 2017 at 07:18

  Vad roligt! Lycka till!

 • Reply
  Mia
  5 april, 2017 at 08:44

  Skulle GÄRNA ha varit med alla gånger, men det är för fullt upp :/ Fast kanske kan jag dyka upp på några av passen? Var noga med att blogga dem så att jag inte missar 😀 Och frilans finans är grymt. Använder jag med. KRAM!

 • Reply
  Linnea
  5 april, 2017 at 09:20

  Jag hade lätt hängt på om det varit lite närmare, så himla kul!

 • Reply
  hopihopi
  5 april, 2017 at 10:10

  Vad kul! Jag hade gärna varit med, om det varit lite närmare… lycka till, det kommer att bli succé!

 • Reply
  Mari
  5 april, 2017 at 16:56

  🙂 GRYMT vännen!

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  5 april, 2017 at 19:20

  Sååå kul! Hade jag bott nära hade jag velat vara med!

 • Reply
  Märta
  6 april, 2017 at 20:55

  Vad roligt med egen löpgrupp! Grattis!

 • Reply
  Johannes
  7 april, 2017 at 22:15

  Skapa en i Sthlm!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: