Allt och inget

Några träningsrelaterade tankar som snurrar i mitt huvud idag

* Träningen so far denna vecka har inte gått min väg. En riktigt kass pollenrunda i måndags, en slags jobbkris i tisdags gjorde att jag köpte vaniljmunkar och Pepsi och kollade Netflix istället och igår var jag på AW och drack lite vin. Bra maratonträningsfokus här!

* Nästa vecka är det påsklov för eleverna, men ändå en del jobb för mig. Dock att det kommer bli en lugnare vecka (pga inga elever att ta hand om), och några lediga dagar så jag tror fasen jag kör träningsläger för mig själv då.

* Ikväll ska jag ge coren lite kärlek. Att träna core är bland det tråkigaste jag vet, men man kan ju inte bara träna löpning. Men imorgon är det fredag och det är min långpassdag så jag hoppas att allergitabletterna kan vara snälla mot mig så jag får till en fin runda imorgon.

* Tiden går fort som satan och om en månad har jag deadline för en massa material jag ska skapa till goteborg.com. Det ska bli jätteroligt, men jag måste verkligen ta tag i det nu, det kommer ta längre tid än jag tror.

* Att försöka mig på att starta löpgrupp är förmodligen bland det läskigaste jag har gjort. Alltså, för att jag tänker att ingen förmodligen vill gå med i den (självförtroendet på topp som ni märker!). Men jag har en löpcoachutbildning och jag är säker på att jag kör bra pass, så jag vet att jag har något att bidra med här. Däremot, att starta löpgrupp i Göteborg känns svårt, det finns redan så himla många aktörer här. Men folk är så himla bra på att följa sina drömmar, och det inspirerar mig och jag vill göra detsamma! Man måste våga för att vinna, och hade jag aldrig testat hade jag aldrig vetat hur det hade kunnat gå! Nu hoppas jag såklart att det trillar in några fler anmälningar, så att det hela blir av. Det hade varit så himla roligt! Läs mer om löpgruppen här.

1

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Hanna
  6 april, 2017 at 11:15

  Håller tummar och tår att du får många deltagare. Jag bor tyvärr lite för långt bort. Annars hade jag hängt på.

 • Reply
  Emmi - explorista.sei
  6 april, 2017 at 11:41

  Håller tummarna för dig!

 • Reply
  Anna
  6 april, 2017 at 12:08

  Det är en tuff bransch speciellt som det finns många gratisalternativ. Löpgrupper som anordnas av eldsjälar som inte tycker sig behöva ta betalt. Som gör det för sitt egna höga nöje. Men det drabbar de som faktiskt ser det som ett jobb. Man måste hitta sin nisch bara, så löser det sig. Kämpa på! Det kommer finnas massor av folk som vill springa med dig.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   6 april, 2017 at 15:47

   Jag ska kämpa på, fast liiite hopplöst känns det ju! I måndags var jag ute och sprang i Skatås och mötte om det var två eller tre löpgrupper… :O

 • Reply
  Mari
  6 april, 2017 at 16:56

  Håller tummarna!!! 🙂

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  10 april, 2017 at 08:28

  Håller tummar för både pollen, löpgrupp och träningsläger!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: