Allt och inget

Stockholm

Man kom ju av sig lite efter det fruktansvärda som hände i Stockholm. Även fast sådant händer hela tiden runtom i världen, så slår det ju lite hårdare i hjärtat när det är på hemmaplan. När man själv var på platsen bara en vecka tidigare. När man spenderat två av de senaste fyra helgerna i huvudstaden. När det är ens vänner som via facebook meddelar att de är okej. När nyheterna inte rapporterar om terrordåd någon annanstans, utan faktiskt här hos oss. Så att skriva om hur jag gick upp tidigt och morgontränade igår kändes plötsligt rätt trivialt och larvigt.

I Stockholm för några veckor sedan. 

Sådana här händelser gör en såklart rädd och skakad, och för varje gång det sker så blir det såklart lite värre. Även jag fattar ju att det är det som grejen med terrorism, att vi ska bli rädda. Men jag liksom många andra vägrar att ändra på någonting pga detta. Javisst, jag brukar ofta tänka när jag går in i Göteborgs stora köpcentrum Nordstan att någonting skulle kunna hända där. Och visst var det fler poliser än vanligt där idag när jag uträttade några ärenden i stan. Men visst kommer livet att rulla på som vanligt. Jag kommer fortsätta att springa de stora loppen trots bombningarna vid Boston Marathon. Och visst fan kommer jag snart att börja blogga om hur himla stolt jag är över mig själv som tog mig upp kl 5.30 för att hinna träna innan jobbet… Men inte riktigt än. Snart.

Stockholm <3 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mari
  8 april, 2017 at 17:24

  Fina ord vännen ❤

 • Reply
  Reach Your Goal
  8 april, 2017 at 22:56

  Tillfälligt känns allt trivialt, men så viktigt att vi fortsätter leva tillsammans sida vid sida och inte låter rädslan vinna, precis som du säger. <3

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: