Allt och inget

Lördag i Skatås

 

Den här helgen inleddes ju med en sjukt tragisk fredag. Somnade fullkomligt rödgråten och under lördagen fortsatte ögonvittnesskildringar och annat att dyka upp i nyhetsflödena så visst hade man ju kunnat deppa ihop totalt under hela helgen. Tack och lov hade jag redan gjort en del planer, så jag fick möjlighet att tänka på annat också.

Jag och Emma hade bestämt att träffas i Skatås för att röra lite på oss och på köpet fick jag ju lite snajsiga bilder till bloggen (ni ser ju resultatet ovan, lyckat!). Det blev en riktig långpromenad på ett par timmar, sjukt trevligt! Emma är ju liksom jag löpcoach och just i startgroparna till en egen löpgrupp, också precis som jag, så vi hade såklart en del att avhandla. Dessutom driver vi båda blogg och hur ofta får man prata med någon om det? Någon som fattar grejen alltså? Och så ska vi båda också springa vårt första maraton i sommar. Ett par timmars promenad räckte knappt för att hinna avhandla allt, så det får vi nog göra om.

Ibland börjar jag reflektera lite över hur mitt liv har förändrats sedan jag började springa. Jamen förutom allt det självklara då som det där att jag mår fysiskt bättre än jag gjorde tidigare. Löpningen gjorde ju också att jag startade bloggen och instakontot och utan dem hade jag t.ex. gått miste om att lära känna en himla massa fint folk och jag hade missat en massa fina upplevelser också, som resan till Sälen, som löpcoachutbildningen och som projektet att starta löpgrupp. Alltså, sprungit hade jag kanske gjort även utan bloggen, men jag är så sjukt glad att jag startade den, för den har ju visat att löpning kan vara så mycket mer än att ta en runda runt kvarteret några gånger i veckan. Löpare är fanimej fint folk och jag är så glad att jag lärt känna en massa sådana de senaste åren. Så tack för det bloggen!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  9 april, 2017 at 17:27

  Fina ni, jag vill också umgås 🙂

 • Reply
  Reach Your Goal
  9 april, 2017 at 20:21

  Åh så härligt! <3

 • Reply
  Camilla
  9 april, 2017 at 20:24

  Så härligt att umgås så där! Snygga är ni också 🙂

 • Reply
  Malin - Lite Längre
  10 april, 2017 at 08:17

  Men snyggon! Å visst är det härligt att umgås, bloggen har verkligen gett mig massor som jag inte hade fått annars!

 • Reply
  Clara Edvinsson
  10 april, 2017 at 21:21

  Underbart att kunna träffas och göra en hel del som man har gemensamt!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: