Allt och inget

Dagens

löpning:

15 km på löpband. På löpband! Fattar ni? Alltså jag stod (eller ja, sprang) på det där löpbandet i typ 1 timme och 40 minuter. Trodde verkligen inte det var möjligt att göra det utan att dö av tristess. Men jag var sjukt inställd på att vara där länge, mental förberedelse ni vet. Och ärligt talat var det inte så himla jättetråkigt, hade jag inte haft en tid att passa hade jag nog kunnat köra några kilometer till.

möte:

Poddinspelning med @patrikrunner. Han startar en helt ny podd om löpning och jag fick äran att vara första gästen! Sjukt trevligt var det, det är ju alltid roligt att få prata om löpning med någon som inte drar en suck när man tar upp ämnet gång på gång. I slutet av april beräknas avsnittet vara redo för allmän lyssning. Jag kanske inte vågar lyssna på det själv, men ni får gärna göra det.

besvikelse:

Att gymmet inte öppnar förrän klockan 12 imorgon, bara för att det är långfredag. Jag som äntligen kommit in i morgonträningsrutinerna! Imorse t.ex. steg jag upp klockan 6, fastän jag var ledig från jobbet. Det var ju nästintill sjukligt beteende att göra det. Men då hann jag ju också springa 15 km innan poddinspelningen!

andra podd:

Maratonpodden, avsnittet med Anders Hansen, han som skrivit boken ”Hjärnstark”. Sjukt intressant avsnitt om hur hjärnan påverkas av rörelse. Väl värt en lyssning! Tror det börjar vara dags för mig att läsa den där boken nu också.

maraton:

Buffy the Vampire Slayer på Netflix. Lätt bästa serien någonsin. Efter Vänner möjligtvis. Och Dexter. Äsch, det finns för många bra serier! Annat bra att se på Netflix är annars dokumentären om sjuka loppet Barkley Marathons.

Premiär som poddgäst! 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  claratoll
  13 april, 2017 at 20:22

  Kul med ny podd!! Vill lyssna 😀

 • Reply
  Mari
  14 april, 2017 at 06:18

  🙂 Spännande med podd. Jag har boken, Hjärnstark. Jag läser ut den så kan du få låna den sen…kan ta med mig den ner. Om du vill? 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 april, 2017 at 07:16

   Ja gärna! (Om jag inte har hunnit läsa den innan, men I’ll let you know!) 😀

 • Reply
  Vad är löpning? - Träningsblogga
  14 april, 2017 at 07:17

  […] när jag och Patrik spelade in första avsnittet till hans löparpodd så inledde han med frågan Vad är löpning för dig? Jag blev helt ställd direkt. Hur hade jag […]

 • Reply
  Johannes
  14 april, 2017 at 22:38

  Jag har klarat en timme en gång. Höll sedan på att avlida av tristess.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: