Löpning

Vad är löpning?

Foto: Luca Mara

Igår när jag och Patrik spelade in första avsnittet till hans löparpodd så inledde han med frågan Vad är löpning för dig? Jag blev helt ställd direkt. Hur hade jag kunnat missa att tänka på det? Är inte det någonting som jag egentligen tänker på dagligen? Jag menar, herregud, jag skriver liksom en blogg om löpning! Jag vet inte, löpningen har kanske blivit en så naturlig del av mitt liv nu, att jag inte tänker på det längre. Löpare är bara någonting jag är och springer någonting jag gör. Från att ha skrattat åt folk som frivilligt utsatte sig för att springa lopp, till den som blir ledsen bara av tanken på att eventuellt någon gång dra på sig en skada så hon inte kan springa på ett tag.

Löpning är ändå så mycket för mig. Så mycket mer än vad jag tror att jag fick ur mig i svaret i podden. En gång skrev jag en lista med tio anledningar att älska löpning, och det är väl fortfarande det löpning är för mig. Glädje. Frihet. Känslan av att jag klarar mer än jag tror. Utmaningen. Belöningen. Terapin. Ibland en plåga. Men värt allt.

Bilden ovan älskar jag (får man säga så om en bild på sig själv? Hehe). Luca Mara som har tagit den lyckades liksom fånga min känsla för löpningen. Jag älskar den (löpningen alltså) så himla mycket. Även om den är skitjobbig ibland så har den gett mig så mycket. Den där helgen när fotot är taget var ju också så speciell, jag levde och andades löpning dygnet runt. Inte konstigt att jag ser så nöjd ut!

Det här gänget alltså, bästa ASICS FrontRunner Sverige, bästa inspirationen! 

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anna
    16 april, 2017 at 05:43

    Bilden är grym! Du ser så himla stark ut. Varför ser aldrig bilderna som tas på loppen ut så? Då är det mer blicken i backen och tunga steg. Jag hoppas att jag inte fastnade på någon bild på gårdagens lopp. Gissar att jag skulle se ut som ett spöke.

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: