Löpning

Jag älskar lopp! Tydligen.

25 april, 2017

Alltså jag kan fan inte låta bli. Om någon föreslår ett lopp säger jag Jaaaa! Jag är på!  Det enda jag har lyckats tacka nej till är Ultravasan – det känns nämligen rimligt att försöka sig på maratondistansen först, innan man börjar tänka på ultra.

Jag hade väl egentligen inte tänkt springa jättemånga lopp den här säsongen, utan satsa på några speciella sådana istället. Men som sagt, jag kan inte låta bli… Nu har man ju gått och väntat en hel lång vinter, så det gäller ju att passa på att loppnjuta så mycket som möjligt nu.

Redan avklarade tävlingar:

Vårtävlingarna 8 km (bakfull och jävlig, men det gick ändå)
Varvetmilen (inte bakfull, och persade på 10 km!)

Kommande tävlingar:

ASICS Sentrumsløpet, 10 km i Oslo, 29 april (nu till helgen!)
TrailVarvet 11,6 km, 16 maj (inledningen på Varvetveckan)
Göteborgsvarvet 20 maj (gaaah nu börjar distanserna bli längre)
Blodomloppet 5 eller 10 km ännu oklart, 29 maj (springer med jobbet, går ju inte att säga nej till sånt)
Stockholm Marathon, 3 juni (HOLY CRAP!!! VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ??)
Salomon 27K, 1150 höjdmeter i Åre, 29 juli

Definitivt galnaste springåret hittills. Kanske inte i antal lopp, men i vilka slags lopp det är. Det ska persas på milen (det har jag visserligen redan gjort den här säsongen, så) och det är halvmaror, trail och fjäll och frickin maraton. Varför går jag igång på sånt här? Och varför ligger jag i sängen och bloggar när jag borde vara ute och springa?

1

14 Comments

 • Reply Löpar-Åsa 25 april, 2017 at 18:47

  Åh, så du kör också Trailvarvet? Kul! Det pirrade bra i magen när starbeviset kom till mejlen idag!

 • Reply Löpar-Åsa 25 april, 2017 at 18:50

  Vad kul att du också ska springa Trailvarvet! Oj, vad det pirrade i magen när startbeviset kom idag!

  • Reply Åsa 25 april, 2017 at 18:51

   Woops! Ipad-strul!

  • Reply Träningsblogga - Ida 26 april, 2017 at 16:52

   Ja, det ska bli skitkul! Sprang det förra året också, men nu har de visst gjort om banan lite, så det blir ju lite spännande 🙂

 • Reply Trail och Inspiration 25 april, 2017 at 21:08

  Äh, jag har ju redan sprungit (ok, tagit mig runt…) ett ultra. Fixar du halvmaran, fixar du maran. Promise!
  Sedan kanske man inte ska/bör ha någon tidspress på sig, men runt kommer du. 🙂

 • Reply Mari 26 april, 2017 at 05:18

  Säger som Malin, runt kommer du. Helt klart 🙂

 • Reply Nina 26 april, 2017 at 06:36

  Du är inspirerande!

 • Reply Johanna 26 april, 2017 at 09:39

  Wow, kul med variation 🙂 Det kommer att gå galant ska du se.

 • Reply Märta 28 april, 2017 at 12:50

  Lopp är skitroligt ju, inte konstigt att du faller för såna frestelser 🙂

 • Reply Malin - Lite Längre 29 april, 2017 at 18:00

  Låter hur kul som helst ju!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: