Allt och inget

Bollar i luften

Häromkvällen var jag ute och sprang i solnedgången. Skickade iväg en snap med en solnedgångsbild och en text i stil med ”Löpning i solnedgång <3″. Den gick iväg till några personer, bl.a. en kollega som dagen efter berättade om en halvkaosig kväll då hon fick en snap från mig. Inser att alla lever vi olika liv, och mitt handlar just nu väldigt mycket om just löpning. Jag älskar att jag är hel nog att springa, och jag älskar att vara så fri att jag kan ge mig ut och köra långpass i solnedgången. Just nu i denna tid passar det mig alldeles utmärkt.

Det händer väldigt mycket roligt i mitt löparliv just nu. Förutom alla lopp jag ska springa i vår och sommar så får jag ibland förfrågningar som känns både nervkittlande, läskiga och alldeles för roliga för att tacka nej till. Bl.a. är det ju den där filmen som jag gör för mitt älskade Göteborg och snart kommer jag synas i samband med en kampanj hos en rätt så välkänd sportkedja. Och på måndag har Löppodden premiär, och jag är gäst i det första avsnittet. Hur roligt som helst! När blev jag en sådan som folk frågar om löpning, liksom? Känns ju smått overkligt. Dessutom växer mitt träningsinstakonto plötsligt så det knakar, och jag blir alldeles rörd och inspirerad att fortsätta bjuda på träningsglädje.

Men att rodda heltidsjobb, hobbyjobb (eller vad vi nu ska kalla det), bloggande och maratonträning är fanimej inte så lätt som man skulle kunna tro (om man nu trodde att det var det, jag vet inte?). Idag t.ex. jobbade jag ju såklart hela dagen precis som vanligt, och sedan fick jag lov att tvinga ut snälla personer för att hjälpa mig att fota lite bilder och nu är klockan sent igen och imorgon ringer väckaren klockan 6 för ännu en dag i utbildningsfabriken. Men fan vad jag njuter ändå. Ska rida på den här vågen så länge jag bara kan och orkar!

Ida gör squats i Högsbo – snart i en kampanj nära dig! 

1

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Malin
  27 april, 2017 at 20:03

  Låter ju hur härligt som helst ju, på sätt och vis!

 • Reply
  Trail och Inspiration
  27 april, 2017 at 20:44

  Herrejösses. PERSONER som tar kort på dig! Läskigt ju. Vad är det för fel på auto-utlösaren? Haha! 😀

 • Reply
  Mari
  28 april, 2017 at 05:49

  🙂 Du är grym vännen!

 • Reply
  Sara Borg
  28 april, 2017 at 06:50

  Kör hårt och låt lusten styra! 🙂

 • Reply
  Nina
  29 april, 2017 at 19:34

  Du sprudlar av träningspepp och det är så roligt att hänga med! Snygg squatbild också!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: