Löpning

Jag drar till Oslo och springer lopp då!

28 april, 2017

Jag har tagit långhelg och ligger i sängen med ett öga på Netflix, det andra på bloggen, en hand i godispåsen och den andra skrivandes. Typ så. Väntar på att kaffet ska bli klart och hoppas att jag kan piggna till lite. Less på att man alltid är så trött på fredagar.

Miniweekend i Oslo coming up!

Imorgon ska jag iväg på superminiweekend till vårt grannland Norge! Ska upp okristligt tidigt för att ta tåget till Oslo, där det på eftermiddagen bjuds på lopp. Kom på alldeles nyss att man ju kan be om tidig incheckning på hotellet, så nu hoppas jag på det. Hade ju varit skönt att kunna lägga in väskan och vila en stund, och slippa dra planlöst runt i Oslo med en väska på axeln halva dagen innan det är dags att springa. Då kommer jag ju liksom inte ens orka springa! Har planerat att möta upp och säga hej till en fellow instagrammare innan start i alla fall, alltid kul att säga hej på riktigt till folk som man bara känner på vida webben.

Som ni vet älskar jag att springa lopp, och ännu mer att åka iväg till en annan stad för att springa lopp! Sova på hotell och få starta nästa dag med hotellfrukost. Inte för att jag gör det särskilt ofta, men ändå… Några gånger har det hänt. Hur loppet imorgon kommer att gå? Det vettetusan alltså. Jag tror att jag är i rätt god springform, men däremot har jag känt mig allmänt hängig den här veckan, så det är himla svårt att förutspå hur det kommer att kännas imorgon. Förhoppningsvis ger nummerlappen på bröstet en rejäl kick (det brukar den ju) och så blir det en trevlig upplevelse. Vore ju sjukt kul att få persa på milen igen, men den här gången är jag nog mer ute efter ett kul lopp istället för ett personbästa. Ser fram emot att få springa genom Oslos stadskärna! Funderar på om jag ska ta GoPro-kameran med mig, eller om det är överkurs…

Förhoppningsvis flygkänsla imorgon – den som lever får se

 

7 Comments

 • Reply Anna 28 april, 2017 at 17:08

  Haha, jag offrar aldrig ett lopp för att ta bilder. Men jag vill alltid ha bilderna efteråt. Därför förlitar jag mig på arrangören som oftast inte lyckas…. Lycka till i OSLO. Jag blev sjukt sugen på att springa. Fast jag har ju lite längre dit. Fattar inte varför det inte finns några lopp i närheten på min ledigaste helg någonsin 🙁

  • Reply Träningsblogga - Ida 29 april, 2017 at 08:04

   Hehe, fast det är ju det som är så fint med GoPro, att man inte behöver offra loppet! 😀 Fast det är klart, den kanske inte hinner med såna som är så snabba som du!
   Sjukt att du inte har några lopp i närheten av dig idag, tycker det är lopp prick överallt prick hela tiden nu! :O

 • Reply Sara Borg 28 april, 2017 at 20:09

  Lycka till!!!!

 • Reply Träningsblogga - Ida 29 april, 2017 at 08:05

  Tack!! 😀

 • Reply Mari 29 april, 2017 at 08:54

  Lycka till!! 🙂

 • Reply hopihopi 29 april, 2017 at 10:58

  Lycka till på loppet! Det kommer att gå toppen!

 • Reply Löpar-Åsa 29 april, 2017 at 19:32

  Lycka till! Ska bli grymt kul att läsa race report sen!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: