Löpning

Löppodden

Träningsblogga – i en löparpodd nära dig!

Så är den här. Min podcastdebut! Alltså, inte att jag har startat en egen podcast, men däremot är jag gäst i en. Jag har givetvis inte vågat lyssna på avsnittet själv, men jag var ju där när vi spelade in det, så det kanske räcker… ? Jag menar, finns det något värre än att höra sin egen röst? Men andra får såklart gärna lyssna! Vi pratar om såklart bara om löpning i en timme ungefär, det blir en hel del om olika lopp, lite om ASICS FrontRunner och förmodligen en massa mer också.

Podden heter Löppodden och du hittar den där du brukar lyssna på poddar! Om du aldrig lyssnar på poddar och har någon podcastapp, så hittar du avsnittet på den här länken ->

-> Löppodden, första avsnittet

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anna
  3 maj, 2017 at 18:27

  Jag som aldrig lyssnar på poddar! Men nu måste jag ju! Ska bli spännande 🙂

 • Reply
  Märta
  3 maj, 2017 at 19:29

  Ja vad roligt! det måste jag hitta och lyssna på 🙂

 • Reply
  Nina
  4 maj, 2017 at 07:56

  Gilla, gilla!

 • Reply
  Mari
  4 maj, 2017 at 18:49

  Så jäkla roligt 🙂

 • Reply
  Hanna
  10 maj, 2017 at 09:45

  Vad roligt! Det måste jag lyssna på. 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: