Allt och inget

Jag har inte bloggpaus

Nej, jag har inte slutat blogga. Jag hinner bara inte med allt jag vill göra bland allt jag måste göra! 

Den här veckan har varit galen. Tusen saker att göra och då räknas ändå inte någon träning in där, för det blev en sådan pollenchock i veckan att jag varit totalt utslagen när jag har gjort alla mina måsten om dagarna. Att träna har inte funnits på kartan. Inte ens inomhus, helt omöjligt, har varit alldeles för trött. Någon som känner igen sig?

Så den här veckan har gått ut på att ta mig igenom arbetsdagarna utan att somna pga allergiutmattning och att bedöma nationella prov. Under helgen har jag dock passat på att roa mig lite också, igår t.ex. fick jag uppleva när Henrik Berggren gjorde hemlig spelning. Magisk kväll. Magisk på alla sätt och vis. Köpte skivan i fredags, lyssnade på den hela kvällen. Att sedan få se den mannen spela live på Pustervik, magiskt. Det kallades releasefest så visst hoppades man ju att han skulle dyka upp och riva av en låt, men vågade ju inte tro på det… Och så dök han upp och rev av betydligt fler låtar än en. Ja, magiskt.

Nej, det blev inte mycket om träning i det här inlägget. Får be om ursäkt för det, vet att ni läser denna blogg pga av att det är en träningsblogg, inte en musikblogg. Utlovar bättring snarast!

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anna
  8 maj, 2017 at 06:29

  Ibland räcker inte tiden. Men det verkar inte ha gått någon nöd på dig?! Förutom polleneländet då! Hoppas det släpper snart ?

 • Reply
  Johanna
  8 maj, 2017 at 07:22

  Jag älskar den där skivan! Så bäst.

 • Reply
  Linnea
  8 maj, 2017 at 08:05

  Så glad att jag inte är pollenallergisk, det måste vara hemskt. Hoppas det blir bättre snart!

 • Reply
  Annika
  8 maj, 2017 at 09:56

  Ingen allergi här, bara en svacka i löpandet ändå. Hittar inte motivationen att ta mig ut och då passade väl ett musiktips in hur bra som helst. Tack.

 • Reply
  Löpar-Åsa
  8 maj, 2017 at 17:56

  Fy sjutton för pollenallergi! Det måste vara så oerhört jobbigt!

  Men skönt annars att se att du också är ibland oss vanliga dödliga och jobbar på att få vardagen att gå ihop! Ibland går det bara inte att fokusera på träningen!

 • Reply
  Jag såg mig själv i ett nyhetsbrev - Träningsblogga
  8 maj, 2017 at 19:39

  […] Åsa lämnade en kommentar på mitt förra inlägg: […]

 • Reply
  Emma Hällbacka
  14 maj, 2017 at 08:28

  Jag går på en kortisonkur mot allergin nu. Inte vart så produktiv på flera månader haha! Är helt speedad, kan inte sova, vaknar klockan 6 varje morgon och tar tag i saker som bokföring, disk och flyttpackning… Borde bli absurt allergisk oftare 😉

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: