Allt och inget

Jag såg mig själv i ett nyhetsbrev

Åsa lämnade en kommentar på mitt förra inlägg:

Men skönt annars att se att du också är ibland oss vanliga dödliga och jobbar på att få vardagen att gå ihop! Ibland går det bara inte att fokusera på träningen!

Jag brukar tänka på det där ibland. Det kan bli så himla missvisande. Jag bloggar när jag har tränat, jag bloggar om träning. Visst, ibland bloggar jag om riktigt misslyckade träningspass, men det är ju ändå oftast om träning som har blivit av. Det blir ju lätt så när man har en träningsblogg, lite missvisande så där, som att man alltid får till träningen. Så är det ju verkligen inte. Tänkte bara säga det, så att ni vet. 

Jag har ju berättat lite kryptiskt att jag har haft många roliga projekt på gång, lite så där om sidan av både jobb och blogg. Ett som jag har gjort i egenskap av ASICS FrontRunner finns nu att beskåda hos Team Sportia, både i nyhetsbrev och på hemsidan. Riktigt sjukt men samtidigt så himla roligt att vara en sådan som rådfrågas om löpning. Galet! Jag bjuder på mina gamla trogna tips om att komma igång med löpning och om hur man behåller löparmotivationen. Den som har hängt med här i bloggen ett tag känner kanske igen tipsen! Ja, sicken linslus jag har blivit på äldre dagar…

-> 10 tips för att komma igång med löpningen

-> 7 tips för att behålla löparmotivationen

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  8 maj, 2017 at 20:34

  Grymt ju, så kul och så välförtjänat! 🙂

 • Reply
  Trail och Inspiration
  8 maj, 2017 at 20:44

  Så himla kul ju!! 🙂

 • Reply
  Johanna
  9 maj, 2017 at 08:10

  Känner igen det där med att ”bara blogga” om träning, haha, men det är ju det stora intresset 🙂

  Roligt att få ge tips och uppmärksammas för det Du gör 🙂

 • Reply
  Mari
  9 maj, 2017 at 08:13

  Så bra 🙂 Och ja, det där med att få till allt i vardagen, det funkar inte alltid. Ibland blir det kaos och då måste saker få stå undan.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   13 maj, 2017 at 23:16

   Ja, så är det verkligen! Skönt att kaoset vanligtvis går över till slut iaf 🙂

 • Reply
  Hanna
  10 maj, 2017 at 09:46

  Vad roligt! 🙂

 • Reply
  Mia
  12 maj, 2017 at 11:35

  Coola och roliga uppdrag ju! *applåder*

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: