Allt och inget

Omstart

Nä, det här duger ju inte! Vad tråkigt att ha en blogg men aldrig (nåja) uppdatera den. Det är ungefär som med träningen; ju fler dagar man går utan den, desto svårare är det att ta tag i den igen. Och precis som med träningen så vill jag ju inte att bloggen ska dö ut. Jag älskar ju bloggen. Bloggen har ju betytt så sjukt mycket för mig och min löpning. Det ska den fortsätta med. Så nu kör vi en omstart, börjar skriva lite här igen. Oftare än en gång i veckan eller hur det nu har varit den senaste tiden. Jag blir ju galen på de bloggarna jag följer, om jag gång på gång möts av prick samma inlägg så fort jag surfar in och hoppas på en uppdatering, så det vill jag ju inte utsätta andra för.

På träningsfronten intet nytt

Nej, tyvärr. Pollensäsong i kombination med en jäkla stress har gjort att det gått riktigt dåligt med träningen den senaste tiden. Det känns snudd på mirakulöst om jag klarar loppen som börjar närma sig nu, och då tänker jag såklart framförallt på Stockholm Marathon. Men jag svär, jag ska ta mig igenom det om det så är det sista jag gör. Jag har helt lagt ner alla tankar på något tidsmål, nu är det genomföra som är målet.

Men Stockholm Marathon är inte det som är närmast. Nädå. Göteborgsvarvetveckan är ju på ingång med sådana stora stormsteg! Det är inte ens bara Göteborgsvarvet som ska springas, utan jag kör igång tävlingsveckan redan på tisdag med TrailVarvet. Det ska bli sjukt roligt att springa lopp, men jooo, lite orolig är jag ju med tanke på hur lite jag har tränat den senaste tiden. Men nog ska det väl gå, det är bara att hoppas på att jag har grundat ordentligt i vinter och vår. Och jag persade ju på milen häromveckan, så helt ur form kan jag ju inte vara (även om man kanske inte kan jämföra ett millopp med halvmara och maraton och dylikt…)

 

You Might Also Like

No Comments

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: