Löpning

Det är dags nu!

Det regnar ute. Jättemycket. Ett riktigt Göteborgsregn. Det är bra, det får gärna fortsätta. Spola bort allt vad pollen heter under veckan och så kan vi gärna vakna till 15-16 grader och halvklart på lördag. Deal? Okej, ett uppehåll på tisdag kväll är också okej. Som ni kanske förstår (eller ja, redan visste) -> Varvetveckan är på gång!

Det är underbart att det är dags nu! Visst, jag hade velat vara bättre tränad, men det finns inget att göra åt det och prick så känns det väl ändå alltid inför ett lopp? Eller jag vet inte, men jag har aldrig ställt mig på startlinjen och tänkt att jag är så bra som jag skulle kunna vara. The best is yet to come osv. Däremot har jag ofta ställt mig på startlinjen och tänkt att jag är så bra som jag kan vara just nu. Det är ju en viss skillnad.

Magnus Carlsson skrev en krönika i GP om hur Varvetveckan är årets roligaste vecka, och där kan jag ju bara skriva under på prick allt! Det är en fantastisk vecka! Jag kan inte fatta hur jag i höstas gick runt och velade om huruvida jag skulle springa Varvet i år. Fan vad deprimerad jag hade varit nu om jag hade suttit här utan startplats. Loppfolkfest i stan och inte springa? Nej men jösses Amalia, som man (inte?) säger.

Saker jag längtar till under Varvetveckan:

* Att få känna av stämningen redan på tisdag då jag springer Trailvarvet.
* När expot öppnar på torsdag! Hämta nummerlapp och strosa bland montrarna.
* När Varvethelgen toppas med finbesök då Malin och Mari kommer till stan och vi laddar med restaurangbesök, springer lopp och sedan går igenom loppet i minsta detalj samtidigt som vi dricker bubbel och firar att vi är så grymma!
* När Blå Linjen dras och jag kan ta en sväng till Avenyn på lunchen bara för att titta lite på den.
* Stämningen! Loppfebern i stan.
* Pirret i magen när jag äntligen står i startfållan.
* Starten genom Slottsskogen, allt folk, hejaramsorna!
* Medaljen!
* Målfotot på instagram (haha japp!)

Fan vad underbart att det är dags nu! Hur länge har vi inte väntat? 

På lördag springer vi över den! 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mari
  14 maj, 2017 at 10:33

  Pirr i magen!!! Vi måste fira min födelsedag också ??

 • Reply
  hopihopi
  14 maj, 2017 at 11:51

  Jag blir också väldigt sugen på att springa lopp när det verkar som om det springs lopp till höger och vänster… stämningen, pirret i magen, folkfesten

 • Reply
  Inger
  14 maj, 2017 at 12:39

  Vad härligt det låter att det regnar. Jag har jättestora problem med min astma (pollen) just nu och har fått varit inne på sjukhus för att andas in lite medicin och fått en kortisonkur förra helgen. Regnet kanske gör att jag trots allt kan starta varvet och växelvis jogga/gå och iallafall ta mig runt. Det blir mitt tionde så det skulle vara kul att kunna starta.

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 maj, 2017 at 12:44

   Men fy vad jobbigt! Vi håller tummarna för mycket regn i veckan. Hoppas du kan starta på lördag!

 • Reply
  Erika - Löpningen & Jag
  15 maj, 2017 at 07:59

  Skriver under på typ allt. Förutom att jag inte går och lunchar på Avenyn och sådär xD

 • Reply
  Trail och Inspiration
  15 maj, 2017 at 21:09

  Inte så länge….. Hahaha! 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: