Allt och inget

Första löprundan på hundra år…

… sprang jag igår. Ja, det kändes som att det var hundra år sedan sist i alla fall, men tittar man i kalendern var det väl ändå bara två veckor. Men det har varit så sjukt frustrerande att inte kunna/orka träna att det känts som att det gått mycket längre tid än så. Jag vet inte, ska vi gå in på hur det kändes och hur det känns inför kommande långlopp? Kanske lika bra att skippa, för ni vet säkert svaret… Men jag kommer i alla fall att starta i loppen och göra mitt bästa för att komma i mål så snabbt som möjligt!

Andra roliga saker för tillfället:

* Jag har ju berättat lite om detta förut, alltså ni vet ju att jag har filmat lite under mina löprundor den senaste tiden. Det var alltså så här: någon gång i vintras (februari-ish?) fick jag ett mail från Göteborg & Co, som driver goteborg.com, Göteborgs turistguide på nätet. Jag var dit på ett möte och plötsligt skulle jag som en av fem göteborgare få visa upp min stad. Göteborg kör lite ”Grön och skön stad”-tema i år och tyckte att en löpare då borde visa upp staden. Kan ju bara hålla med! Min roll i det hela har alltså varit att ta med mig min GoPro på mina löprundor och sedan har de klippt ihop filmen. Har inte sett resultatet än, men det är nog snart på gång och jag är sjukt spänd!

* Jag fyller visst år idag. 33. Hur hände det? Jag tycker inte att födelsedagar är så himla speciella nu när jag är vuxen, och kommer nog inte fira dagen nämnvärt. Men kanske blir det i alla fall ett extra glas bubbel efter Varvet på lördag! När jag var 29 anmälde jag mig till Göteborgsvarvet för första gången, det var liksom min 30-årskris. Nu sitter jag här och gillar fortfarande att springa. Hurra!

ASICS FrontRunners sajt är äntligen uppe! Där kan man följa min blogg (där jag kommer skriva om lite annat än jag gör här) och jag kan även rekommendera inläggen från övriga medlemmar i teamet. Jag är sjukt inspirerad av dem alla.

 

1

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  hopihopi
  15 maj, 2017 at 13:03

  Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du får en riktigt bra dag!

 • Reply
  Annika
  15 maj, 2017 at 13:59

  Grattis på födelsedagen! Vilken ungdom du är. Själv haltar man andra sidan 40 och räknar ner till 50. Hemska tanke.

  Marathon var min 40-årskris tror jag, hahaha..

 • Reply
  Nina
  15 maj, 2017 at 15:44

  Grattis, grattis!

 • Reply
  Charlotta
  15 maj, 2017 at 18:25

  Wohoo grattis på födelsedagen! Jag gjorde precis samma sak, anmälde mig till första Varvet mitt i 30-årskrisen, men krisen vann över mig så jag har inte sprungit igen sen dess, tre år sen, men nu är jag snart också 33 och vågar försöka igen 😉 all lycka till på lördag!! Min träning har också varit dålig senaste veckorna…men hoppas det kan bli kul ändå!

 • Reply
  Mari
  15 maj, 2017 at 18:34

  GRATTIS än en gång vännen <3 Och såå himla kuliga grejer du har på gång.

 • Reply
  Andreas
  15 maj, 2017 at 19:22

  Grattis på födelsedagen! Och lycka till på lördag!

 • Reply
  Lina
  15 maj, 2017 at 19:53

  Grattis!! ?

 • Reply
  Hanna
  15 maj, 2017 at 21:22

  Grattis på födelsedagen! 🙂

 • Reply
  Anna
  16 maj, 2017 at 06:32

  Grattis! 33 är ju rena ungdomen. Då hade jag inte ens börjat fundera på marathon…?

 • Reply
  Mia
  16 maj, 2017 at 10:29

  Grattis en dag i efterskott! Är helt säker på att du kommer att klara dina löparutmaningar galant \o/

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: