Lopp

Snart är det dags!

Ja, imorgon är det så dags för Göteborgsvarvet, och det är svårt att tänka på någonting annat. Vilken tid ska man börja ta sig till startområdet? Hur varmt kommer det vara? Hur mycket behöver jag dricka? Inatt kommer jag garanterat drömma att jag kommer sent till starten, det är standarddrömmen natten innan lopp. 

I år känns Varvet lite extra roligt, för jag har ju två inneboende under helgen som också ska springa. Mari kom ner från Sundsvall redan igår, så helgkänslan infann sig redan då. Gött! Vi gick på expot och hämtade ut våra nummerlappar, drack kaffe, åt glass, lyssnade på Anders Szalkai och strosade runt bland montrarna.

Värmen och sommaren har slagit till rejält i Göteborg nu, igår var vi uppe i 27 grader tror jag och det är ju klart skönt att inte frysa, och det är ju klart mycket roligare att springa folkfestlopp om det är folkfestvarmt ute så att folk är ute och hejar, men jag hoppas på att det svalnar av liiiite i alla fall. I år har vi ju inte ens hunnit träna något i värme eftersom våren har varit kass. Men, för folkfestens skull: hellre varmt och mycket folk än smådugg och tomma gator.

Pepsi Max i solen, bra uppladdning! 

Idag kommer även Malin till Göteborg och så är laget komplett. Idag blir det en tur på mässan igen (eftersom Malin ju också måste få hämta ut sin nummerlapp!), fika i solen och pastamiddag ikväll såklart. Testa kläder, måla naglar, ladda pulsklockan, dricka vatten, fundera ut någon bra strategi för att göra ett så bra lopp som möjligt. Ja, det kommer bli kul detta. Fan vad kul det kommer bli!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  19 maj, 2017 at 08:26

  Woohoo!! Grymt kul och såå kul att hänga med dig 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 maj, 2017 at 08:38

   Hahahaha undrar om det är Mari som har kommenterat från min dator?? :O 😀

   • Reply
    Mari
    19 maj, 2017 at 21:48

    Hahaha kaaaan tänka sig vara så ??

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: