Löpning

This is Gothenburg

Herregud, det är så intensiva tider att jag inte ens har hunnit visa Göteborgsfilmen som nu legat ute och gottat sig på nätet i mer än en vecka!

Ja, jag fick ju alltså frågan i februari någon gång om jag ville visa upp mitt Göteborg. Eftersom jag uppenbarligen har blivit en linslus på äldre dagar kunde jag såklart inte säga nej till detta ärofyllda uppdrag. Som någon kanske vet firar Göteborg 400 år 2021 och fram till jubileumsåret har staden olika slags teman (eller vad vi nu ska kalla det). Ett nytt varje år och i år är det ”en grön och skön stad”. Vad passar då bättre än lite löpning, liksom?

Min alldeles egna sida hos Göteborg

Nu finns det en sida på goteborg.com där man hittar en intervju med mig, filmen såklart och även mina tips på de bästa rundorna i Göteborg (med karta!). Det var så sjukt roligt att bli tillfrågad om att göra detta och jag är faktiskt riktigt nöjd med resultatet.

–> This is Gothenburg by Ida Aspviken

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  24 maj, 2017 at 11:04

  Du är sååå bra Ida ?

 • Reply
  Erika - Löpningen & jag
  24 maj, 2017 at 19:05

  Vilken superhärlig film!

 • Reply
  Nina
  24 maj, 2017 at 19:43

  Bäst!

 • Reply
  Lillian
  24 maj, 2017 at 19:52

  Coolt att bli tillfrågad om att visa upp staden! Klart den ska avnjutas genom en löpares lins. 🙂

 • Reply
  Löpning upp till Skansen Kronan - Träningsblogga
  25 maj, 2017 at 08:31

  […] (jag) skulle ju bli galen av att springa samma runda varje gång. En bra sak med att göra den där Göteborgsfilmen var förutom att det var roligt att jag äntligen tog mig i kragen och drog till ställen jag […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: