Löpning

En vecka efter Göteborgsvarvet

Nu har det gått en vecka sedan Göteborgsvarvet, och det börjar ju vara dags att släppa det loppet och blicka vidare till nästa. Men några sista tankar kring Varvet kan jag väl få klämma in här ändå?

* Jag är helt förundrad över min kropp. Den sprang två halvmaror inom loppet av fem dagar och sade inte ett knyst om att det var för jobbigt. Inga värkande knän eller dylikt. Efter första Varvet för tre år sedan kunde jag inte gå ordentligt på flera dagar efteråt. Tack för anpassningen, kroppen!

* I år kändes det mindre trångt på Varvet. Eller är det bara jag? Det var ingen som skrek ”Håll höger!”, jag fick inga armbågar i sidan och det det gick fint att springa om folk. Sjukt trevligt!

* Första året var jag tydligen osynlig, för då lyckades MarathonFoto inte fixa en enda bild på mig (lika bra, för jag var säkert bara helt lidande) men i år blev det hela sjutton stycken, och på några ser jag faktiskt glad ut! Jag blev faktiskt så nöjd med några att jag faktiskt köpte dem i år. Så ego får man vara! Faktiskt.

* Det var sjukt roligt att ladda upp tillsammans med folk! I regel inför lopp brukar jag gå in i min egna bubbla och stanna där tills det är över, men det var riktigt kul med en hel helg tillsammans med springfolk.

* Jag längtar redan till nästa år! Förra året funderade jag seriöst på om jag verkligen skulle springa just Varvet igen, men i år känner jag bara att jag vill ha mer, mer, mer Göteborgsvarv.

* Inför nästa år skulle jag verkligen vilja bli lite snabbare, alt. planera loppet bättre. Det var ingen bra strategi alls att gå ut för hårt (nähä?).

* Fan vad allt fungerar bra på och kring Göteborgsvarvet! Hela maskinen är så bra. Välorganiserat. Nummerlappsutdelningen, expot, väskinlämningen, starten, funktionärerna… Så bra alltihop. Det enda jag skulle vilja förbättra är väl fler bajamajor både i starten och längs med banan (det var kö till bajamajorna vid vätskekontrollerna, så jag ignorerade stenhårt min kissnödighet).

* Det var löning igår va…? Slänga in en anmälan direkt? Göteborgsvarvet 2018, here I come (hehe)!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  erikssonmariari
  27 maj, 2017 at 09:48

  Lyckorus på det inlägget <3

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  28 maj, 2017 at 17:11

  Låter så härligt 🙂 Jag hoppas vi också får till ett halvmarathon nästa år 🙂

 • Reply
  Trail och Inspiration
  28 maj, 2017 at 18:29

  Väskinlämningen funkade klockrent. Hade varit en fördel om man själv inte var så förvirrad och disorienterad efter målgång att man inte HITTAR väskinlämningen… Haha! Får öva på det till nästa år… 😉

 • Reply
  Trail och Inspiration
  28 maj, 2017 at 18:30

  Vänta nu! Skrev jag precis ”nästa år”???? 😮

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: