Allt och inget

Mina känslor är lite all over the place

Det är många känslor i omlopp just nu. Igår kom jag till jobbet och möttes av blommor som tack för mitt engagemang kring att dra i och rodda personalens deltagande i Blodomloppet. Sånt blir man ju lite rörd av så här i hysteriska betygstider då man jobbar dygnet runt.

Innan dagen var slut var jag dessutom klar med årets betygsättning och hade dessutom hunnit ha enskilda samtal med alla mina elever. Helt galet. Tror alltid att jag inte kommer hinna för att berget är så vansinnigt högt, men varje år går det och varje år blir jag lika chockad. Efter jobbet var jag helt slut och låg som i koma framför Netflix hela kvällen.

Och idag tog våra treor studenten och jag tror inte ens jag behöver förklara hur skolavslutningar och dylikt är för en sådan blödig människa som jag. Har hunnit med sju sommaravslutningar som lärare nu och jag har förmodligen gråtit lite på varenda en.

Och mitt i allt detta har jag knappt ens hunnit börja tänka på att jag ska springa ett maraton om tre dagar. Om tre dagar! Ibland kommer jag på det och det är som att någon slår mig så hårt i magen att jag tappar luften. Maraton. 42 km. Jag. Om tre dagar. Helt orimligt. Jag känner mig så himla oförberedd. Frånsett träningen som jag inte heller tycker att jag gjort tillräckligt av så har jag ju överhuvudtaget inte ens börjat tänka på alla praktiska saker. Hur tar jag mig till starten, när behöver jag åka? Vad ska jag ha på mig? Behöver jag någon slags energi med mig som jag kan tulla på efter vägen? Vad och hur mycket?

Ja det är mycket som snurrar nu. Man kan säga som Daniel; känslorna är lite all over the place.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  31 maj, 2017 at 20:19

  Åh, vad kul! Det är du Såå värd ❤
  Du kommer klara det, ta det lugnt. Ät. Drick. Njut.

 • Reply
  Anna
  31 maj, 2017 at 22:01

  Gels är bra att ha längs vägen. Brukar ha fem stycken men kommer ofta hem med en oöppnad. I övrigt dricker jag sportdryck och vatten. Tänk på att smörja in med vaselin under sportbh och troskanter om du inte vill ha skav. I övrigt inte så mycket att tänka på mer än att ha det våldsamt kul! Jag är inte så lite avis 🙂

 • Reply
  Mia
  1 juni, 2017 at 05:06

  Jag brukar ha med mig en gel till slutet då det behövs lite extra krut. I övrigt finns det massa bra energi på vägen, buljong och kaffe är grymt gott när man springer långt tycker jag. I övrigt kör jag vatten och energidryck på de flesta stationer.

  Så avis, jag skulle också gärna sprungit om jag var i Sverige. Hoppas ni får bra löpväder. Ha så kul och lycka till!

 • Reply
  Sara Borg
  1 juni, 2017 at 13:57

  Jag är nästan lite avis (på ett positivt sätt alltså) på alla som ska springa på lördag! Det kommer att bli magiskt. Jag hejar på dig, fast på distans från Jämtland alltså, typ ett digitalt hejande liksom 🙂

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  1 juni, 2017 at 18:57

  Åh jag fasar för skolavslutningen om 2 veckor hos oss.. Visserligen är jag bara vikarie men jag har varit på samma skola nu sedan oktober/november förra året och det känns som jag är en del av klasserna jag hoppat rundor i. Gissar att jag kommer böla en massa på avslutningen!

  Oj vad skoj med marathon, ska sitta bänkad framför tvn och titta tänkte jag 🙂 Suga in all inspiration jag kan för nu har jag typ 10 veckor till mitt nästa lopp

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: