Allt och inget

Stockholm marathon – nu kommer jag!

Klockan är sent och jag ska såklart upp tidigt för att jobba imorgon, men jag har just blivit klar med packningen inför Stockholm och måste ju få några minuter här också… Juni alltså, hur hände det? Väldigt välkommen månad dock, har så himla mycket roligt att se fram emot. Hela tre resor till exempel. Den första såklart till Stockholm och maraton. Tycker av någon märklig anledning att det ska bli skitkul att testa på maratondistansen och så ser jag verkligen fram emot att hänga med ASICS-folk igen. Det blir även en tur till Tyskland för en helg med ASICS FrontRunners från hela Europa (hur kul!? Sjukt kul!) och sedan är det dags för semester på riktigt och den ska jag inleda med en sväng till Spanien. Morgonjoggar på strandpromenaden och sangria i ljumma kvällsvindar.

Imorgon åker jag till Stockholm!

Det är så sjukt. När jag sprang Göteborgsvarvet för knappt två veckor sedan var det enda jag tänkte de sista 5 kilometerna: Jag ska inte springa maraton, jag ska inte springa maraton. Och nu har jag packat min väska och drar dit imorgon.

Jag är enormt nervös, alltså riktigt riktigt nervös. Jag kan göra någonting helt annat än att tänka på detta, och så plötsligt hugger det till i magen och jag inser vad jag ska göra. Samtidigt ser jag så himla mycket fram emot det. Jag fattar inte riktigt hur det hänger ihop?

Imorgon kommer i alla fall att bli en grym dag. Jobbar typ två timmar och sedan åker jag. Möter upp några ASICS-folk vid expot, hämtar nummerlappar och käkar pasta innan vi drar till ASICS lokaler och lyssnar på Jonas Buud. Den som vill hänga med ska såklart följa mig på instagram, utlovar många uppdateringar både på mitt egna konto och hos Runkeeper.

Okej, let’s do this thing! 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Ida
  2 juni, 2017 at 04:27

  Jag körde mot rött dagen innan mitt maraton. Så sjukt nervös var jag.

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  2 juni, 2017 at 11:20

  Ska bli spännande att följa 😀

 • Reply
  Madelene
  2 juni, 2017 at 11:55

  Får flashbacks till mitt första och enda maraton (Stockholm). Visst 9 år sedan nu (!) och verkligen en upplevelse. Lycka till!

 • Reply
  Löpar-Åsa
  2 juni, 2017 at 13:58

  Woho! Världens största lycka till! Ska försöka följa det hela via tvn, men har jag otur vill familjen göra något annat. Hur man nu kan vilja det?

 • Reply
  Johanna
  2 juni, 2017 at 14:27

  Stort lycka till 🙂
  Lite nervös är bara bra att vara, håll det på lagom nivå, du kommer klara det fint!

 • Reply
  Sandra
  2 juni, 2017 at 16:10

  Njut av atmosfären och ha grymt kul ?

 • Reply
  Anna
  2 juni, 2017 at 17:06

  Njut nu!!! Finns inget bättre än maraton! Råkade anmäla mig till nästa år….

 • Reply
  Mari
  3 juni, 2017 at 06:50

  Försök njuta vännen <3 ta det lugnt,…. du får vila sen.. som vår maskot säger :). Jag tänker på dig under dagen! KRAAAAM

 • Reply
  Ida
  4 juni, 2017 at 17:59

  Så kul det var att följa dig. Och när jag såg att du var i mål var jag tvungen att berätta för hela familjen (som inte brydde sig så mkt pga såg på teater på Astrid Lindgren värld just då). Grymt jobbat. Längtar efter race report.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: