Allt och inget

En magisk helg i huvudstaden

Det är ganska många som har klickat sig in hit till bloggen idag. Jag antar att ni inväntar någon slags uppdatering efter Stockholm marathon? Det gör jag med! Fast vi får nog hålla oss till tåls lite lite till… Kika in igen imorgon så kanske det har hänt något!

Nu har jag i alla fall kommit hem från Stockholm, en medalj och finishertröja rikare, men framförallt en upplevelse och en magisk helg rikare. Den här helgen blev så mycket över förväntan. Loppet berättar jag ju mer om sedan såklart, men denna helg var också mycket mer än att springa maraton; det var också att umgås med bästa ASICS Frontrunner-gänget som jag idag är extra tacksam över att vara en del av. Fy fan vilket underbart inspirerande och peppande gäng! Hade inte tagit mig an utmaningen Stockholm marathon om det inte vore för dem.

Helgen i kort har inneburit pastaparty, fotografering, massa skratt, massa nerver, ett maratonlopp, efter-lopp-snack, kramar, mat, mat, mat… En magisk helg helt enkelt, jag är otroligt glad att jag inte bangade detta, som jag ju faktiskt var ganska inne på.

Nu ska jag krypa ner under täcket och titta lite på gårdagens tv-sändning från loppet. Racerapporten får vänta. Lite. Men vill du gärna läsa om loppet så kan jag verkligen rekommendera dig att kolla in ASICS FrontRunner-bloggarna där det redan dykt upp flera racerapporter.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Lifestyle by Cherie
    4 juni, 2017 at 21:11

    Väntar med spänning 🙂 Måste ha varit helt fantastisk upplevelse, smått avis 😉

  • Lämna en kommentar

    %d bloggare gillar detta: