Allt och inget

Sommartider hej hej

Det har varit intensiva veckor. Efter maran har jag knappt hunnit andas. Det har varit sista rycket på jobbet, en resa till Tyskland, lite (med betoning på lite) löpning emellanåt, avslutning med jobbet, packa om väskan för Spanien. Och nu, klockan 23.19, en vecka sedan jag senast visade livstecken i bloggen har jag tid att sätta mig ner och skriva några rader. Det är galet hur det har varit, är inte riktigt van vid att behöva prioritera bort saker på det här sättet. Men har du följt mig på Instagram har du ju ändå sett en del! Och Tysklandsresan har jag faktiskt hunnit skriva några rader om i ASICS-bloggen.

Med det sagt: nu har jag semester. Semester! Känns helt overkligt. Jag har ju inte hunnit med. Det har liksom blivit mitten av juni helt plötsligt. Och från dessa hektiska sista veckor kommer jag nu plötsligt att ha massa tid att fylla med prick vad jag vill. Underbart.

Den första tiden på semestern kommer jag att fylla med morgonspring på strandpromenad, sangría på strand och massa bara vara när jag åker till Spanien. Det känns som ett klokt beslut att resa bort precis i början av semestern, annars är jag alltid så rastlös och går mest runt och tänker på jobbet, så det blir bra med lite miljöombyte direkt. En annan plan jag har är att ta tag i den här bloggen igen, den har verkligen försummats och egentligen gillar jag ju den väldigt mycket, så den behöver absolut få lite kärlek.

Har ni det bra?

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mari
  14 juni, 2017 at 06:19

  Njut av Spanien nu 🙂 Hoppas resan går bra.

 • Reply
  Anna
  14 juni, 2017 at 07:40

  Allt bra här! Grymt med Spanien! Njut, ät och spring! Och välkommen tillbaka på bloggen ?

 • Reply
  hopihopi
  14 juni, 2017 at 11:51

  Ja tack, allting bra. Börjar känna pirret för kommande maraton som jag just insåg att är om 16 dagar. *gulp*

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: