Resa

Har bloggat från tråkigare ställen än en hotellbalkong i Málaga

Jag tror att det var ett väldigt smart drag att dra till Spanien så snart semestern började. I regel brukar jag annars grubbla över jobbrelaterade grejer i säkert två veckor innan jag börjar koppla av. Ett miljöombyte direkt och swoosh så kändes allt annat så himla långt bort.

Den senaste tiden har gått i ett rasande tempo och det var nästan sjukt i lördags när jag insåg att det bara var två veckor sedan jag var i Stockholm och sprang maraton, och en vecka sedan jag var i Neuss och hängde med massa ASICS-folk. Tiden går fort när man har roligt, men samtidigt går den mycket långsammare också när man gör mycket roligt. Ehh, om det låter logiskt för någon annan än mig?

Nog har man komponerat blogginlägg på tråkigare ställen än detta. 

Samtidigt som jag gör de här roliga grejerna så påminner jag mig också om hur lyckligt lottad jag faktiskt är som kan och får göra dem. För några år sedan var det helt orimligt för mig att kunna dra iväg och resa så här, det fanns verkligen inte någon budget för det, och hela ASICS-grejen är ju fortfarande nyp-mig-i-armen-overklig. Och bara grejen att ha semester! Alltså, jag har ju jobbat som lärare i sju år snart så det är ett tag sedan jag var tvungen att sommarjobba, men jag minns ju fortfarande känslan av att få gå på min första betalda semester…

Första dagen här i Málaga börjar gå mitt sitt slut, och jag hann knappt blinka. Vad har jag ens gjort? Nu börjar tiden gå så där snabbt igen! Nämen, det har varit en grymt fin dag. Jag har varit en del i Málaga tidigare (pluggade t.ex. här i fem månader när jag bestämde att jag ville lära mig spanska), och det är alltid en lite märklig känsla att komma tillbaka. Lite som ett andra hem, fast ändå kan jag inte minnas hur man tar sig till alla de där ställena vi hängde på back in the day. Fast jag minns adressen till skolan och vilken buss som går till stadsdelen Pedregalejo. Och var musikavdelningen på El corte inglés är. Och så vidare.

Nu ska jag suga i mig ett glas sangría (when in Spain, osv) och sedan hoppa i säng. Planen är att stiga upp tidigt och ”bestiga” borgen Gibralfaro. Den ligger precis utanför mitt hotellfönster, så det borde ju inte vara någon jättetröskel för mig att ta mig dit. Men varmt kommer det bli. Fast jag klagar inte. Gillar livet så himla mycket just nu.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Linnea
  19 juni, 2017 at 23:41

  Jag är lite avis på dig just nu. Så himla härligt att få vara själv, bestämma själv och tänka på sig själv. Njut!

 • Reply
  Anna
  20 juni, 2017 at 06:07

  Grymt ju! Och så älskar jag din jordgubbströja, man blir ju glad i hela kroppen av den ?☀️???

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 juni, 2017 at 18:42

   Hehe ja visst är den fin!? 😀 Idag köpte jag en med vattenmelon på också, frukttröjor verkar vara grejen i Spanien i sommar.

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: