Resa

Lämnar Fuengirola och drar vidare

I skrivande stund sitter jag på flygplatsen i Málaga, vilket kanske är lite underligt eftersom jag inte ska flyga någonstans. Anledningen är att jag precis har vinkat av mor och far som nu är på väg hem till Sverige, och själv suger jag i mig en kaffe och ska strax bege mig in mot Málaga där jag ska vara några dagar innan det är dags för min hemresa. Folk brukar säga att jag är modig som reser ensam, men faktum är att jag gillar det jättemycket (även om det såklart var väldigt roligt att ha sällskap i Fuengirola några dagar!). Nu blir det me, myself and I och hotellboende och hela baletten. Så snart jag har tid (tid och tid, tid har jag ju egentligen mängder av just nu) ska jag visa lite mer från Fuengirola, mer än den där första (och dessvärre enda) morgonjoggen. Men att jag bara har varit ute och sprungit en enda gång sedan jag kom hit stör mig egentligen inte så mycket. Efter de senaste veckorna med Göteborgsvarv och maraton och Tysklandsresa och jobb skriker inte denna kropp neeeeej när den får lite vila.

Jag har inte jättemycket planer för de kommande dagarna i Málaga, mer än att ta dagen som den kommer. Förhoppningsvis kan jag ta mig upp relativt tidigt om morgnarna så jag orkar ta mig upp till sådana där fina utsiktsplatser som är alldeles för varma att besöka på dagtid.

 

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  19 juni, 2017 at 13:02

  Underbart vännen! Du ser ut att ha det toppen 🙂

 • Reply
  Anna
  19 juni, 2017 at 13:49

  Ser fantastiskt ut! Personligen är jag för feg för att resa själv (utom på löparresor) men det ser onekligen härligt ut!

 • Reply
  Charlotta
  19 juni, 2017 at 13:51

  Har du varit där uppe vid slottet, Gibralfaro heter det väl? Hyfsad backträning att jogga dit upp 😉

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   19 juni, 2017 at 18:33

   Jag har varit där uppe förut, när jag bodde i Málaga. Det är bra backträning som du säger… 😉 Mitt hotell ligger alldeles bredvid så funderar på att försöka ta mig upp imorgon!

 • Reply
  Manda
  19 juni, 2017 at 17:42

  Om du inte har planerat in flera matställen än så gå till Matahambre å ät middag! Väldigt gott, lite större tapas portioner typ och inte bara det ”vanliga” tapasutbudet. Deras getostsallad är to die for!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: