Resa

Spaniensemester 2017 – snart ett minne blott

Första delen av semester 2017 tar snart slut. Imorgon åker jag hem till Göteborg. Jag sitter på mitt hotellrum i Málaga och tycker nog att det faktiskt ska bli ganska skönt att komma hem. 30 grader är faktiskt väldigt, väldigt varmt att ha att göra med varje dag och när man reser ensam är nog faktiskt storstadssemester att föredra över solsemester – man blir faktiskt lite rastlös efter ett tag. Nej, det är sant som man säger: man är faktiskt nästan aldrig riktigt, riktigt nöjd. Men alltså, jag hade ju lätt kunnat stanna här hela sommaren om jag hade haft lite sällskap, men att sysselsätta sig själv hela tiden tar ju på krafterna, och vem orkar springa runt på sightseeing hela dagarna i den här värmen? Nåväl, det har varit en underbar resa och jag kommer absolut längta tillbaka till den om en vecka eller två när jag återigen förbannar vädret i Sverige. Och jo, det är som vanligt med lite vemod jag lämnar Spanien som varit så himla fint mot mig så himla många gånger och under en stor del av mitt liv.

Jag drog på mig en liten förkylning här mot slutet av resan, vilket dessvärre gjorde att jag inte har orkat göra något särskilt fysiskt ansträngande alls efter den där turen upp till Gibralfaro (som jag för övrigt inte har bloggat om än, men det kommer nog!). Idag känns det dock redan mycket bättre, och jag ser verkligen fram emot att ta tag i träningen igen när jag väl är hemma. Även om jag har promenerat massor här så känner jag mig så där lite smått förslappad när jag inte riktigt har kunnat (orkat) springa. Mer än promenader har det också blivit mycket av det på bilderna nedan, faktiskt typ mer än någonsin eftersom vattnet är alldeles extra varmt för den här tiden på året.

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  22 juni, 2017 at 19:05

  Välkommen hem! Sverige levererar ett standard midsommarväder till dig….:)

 • Reply
  Charlotta
  22 juni, 2017 at 19:07

  Här i Västsverige är midsommarvädret på väg 😉 jag tar över stafettpinnen och åker till Spanien nästa onsdag då 🙂 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: