Allt och inget

Nu är jag sugen på att träna!

Glad midsommar hörni! Hoppas ni får en fin en, vad ni än gör. Själv spenderar jag dagen i flygplan, jättelänge på Arlanda och sedan på flygplan igen. Ingen stuga vid havet med jordgubbar och nubbe alltså.

Spaniensemestern är ju slut och jag konstaterar (genom att kolla i hälsoappen i telefonen) att jag definitivt fått ihop en jäkla massa steg under resans gång (förutom en dag då jag låg på stranden prick hela dagen). Det blir ju så, man går överallt man ska, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Löpning blev det ju dock mindre av tyvärr, även fast intentionen fanns där. Man måste ju vara galet morgonpigg för att hinna springa innan det är alldeles för varmt (och tja, det är jag väl inte). Man kan ju visserligen springa på kvällstid också, men då är man ju segare än sirap. Men som sagt, en jäkla massa steg har jag fått ihop ändå.

Men nu saknar jag löpningen och är sugen på att komma igång med den igen. Det är semestertider och all tid i världen, så jag tror att jag ska chocka igång kroppen ordentligt nu. Förra sommaren körde jag en kortare runstreak i början av semestern för att komma igång ordentligt, men jag tror faktiskt inte att jag behöver det kravet på mig själv för att få till det den här gången. Men jag vill heller inte bara träna på känsla, utan vill nog strukturera upp det litegrann ändå. Utöver löpningen ska jag ta tag i styrketräningen också. Det är verkligen min akilleshäl när det kommer till träning, men jag känner mig ändå rätt motiverad till det nu.

Jag är så himla träningssugen! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Annika
  23 juni, 2017 at 08:34

  Tycker du håller i gång bra! Här har det blivit si och så med all slags träning.
  Sprang en kortis igår (har självklart vrickat foten så lägligt förra helgen) och nu, nu vänder det! Hoppas jag. Blir jogg och längre sådana när tiden nu finns.
  Utomlands är svårt för mig. Morgontrött och på kvällen vill jag ha vin till maten så det måste bli eftermiddagsturer i stekande sol.

 • Reply
  Trail och Inspiration
  23 juni, 2017 at 18:26

  Låter härligt! 🙂
  Styrketräningen ja… Uja, det var längesen (!) 😮

 • Reply
  erikssonmari
  24 juni, 2017 at 13:30

  Ja, tusan! Nu vill jag också träna, massa härliga stunder i träningskläderna ska det bli =)

 • Reply
  Löpar-Åsa
  25 juni, 2017 at 11:51

  Snygg plank-bild!
  Lyckliga du som är ledig! Själv har jag en fullproppad arbetsvecka kvar, då allt ska fixas innan vi bilar norröver. Men sen, väl på plats, då jäklar! Tänker som du, lite kroppschock!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: