Allt och inget

Från förkylning till återkomst

Det är ju en typisk och självklar grej att man blir sjuk när man får semester. Så fort man börjar koppla av så reagerar kroppen så. Jag är otroligt tacksam att min kropp väntade till slutet av Spanienresan, och faktiskt typ tog en paus en dag där också för att sedan slå till lite mer när jag väl var hemma. Det har ju verkligen inte varit någon extrem sjuka, men tillräckligt för att inte kunna träna. Och det är ju sjukt (hehe) frustrerande när man har semester och ganska så mycket tid för just träning.

Men nu känns det som att kroppen är relativt med på banan igen och idag ska jag äntligen smyga igång träningen igen. Eller, smyga förresten, varför ska jag göra det? Nej, jag tror jag ska chocka igång kroppen igen, se vad den säger. Ett litet träningsläger på hemmaplan? Training camp Gbg? Ja, vi får väl se vad som händer. Klart är i alla fall att jag ska dricka ur min kaffekopp nu och sedan göra återkomst på gymmet. Pepp!

Bilden har ingenting med min återkomst till gymmet att göra, men jag tycker att den är ganska fin och i brist på bild om min kommande återkomst till gymmet så… 

Foto: Teddy Morellec

 

1

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  27 juni, 2017 at 13:55

  Heja dig vännen =)

 • Reply
  Anna
  27 juni, 2017 at 15:27

  Sjuk på semestern är värsta sämsta kombon! Skönt att du är på g igen!

 • Reply
  Mia
  27 juni, 2017 at 19:11

  Bra att du är på G igen! Finns massor av stigar att utforska under semestern. Har jag hört… 🙂

 • Reply
  Ingmarie
  28 juni, 2017 at 22:17

  Jättefin bild! Bli sjuk är trist, särskilt på semestern, så det har jag helt slutat ,med för massor av år sedan 🙂 Skönt att det vänt för dig!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: