Allt och inget

Lediga dagar och bloggtänk

Nu börjar dagarna gå in i varandra. Nästan så där att jag behöver kolla kalendern för att veta vilken dag det är. Tiden går så snabbt, men ändå lite långsamt pga gör inte så himla mycket. Det är den delen av semestern nu. Säkert en välbehövlig del, återhämtning liksom. Men samtidigt den del jag kommer ha ångest över i höst när semestern är slut (att jag slängde bort så mycket tid på att inte göra något!). Igår var jag inne hela dagen tills jag fick lite panik och insåg att det gått nästan ett helt dygn utan att jag satt mitt fot utomhus. Då gjorde jag till slut något åt saken. 

Jag vet att ledighet är annorlunda än min ledighet när man t.ex. har barn, men min ledighet innebär väldigt mycket egentid och det ger otroligt mycket tid att vara inne i mitt eget huvud. På gott och ont. Förmodligen mest på gott. Hinner tänka på livet helt enormt mycket. Vad jag vill, vad jag är missnöjd med, vad jag vill förändra, vad jag vill med träningen, vilka mål jag ska sätta upp, bloggens framtid osv osv. Den här våren har jag har försummat bloggen som innerst inne betyder väldigt mycket för mig, men som jag lite tappat motivationen till att driva. Det känns ibland verkligen som att jag har skrivit allt nu, som att jag bara upprepar mig hela tiden. Jag är ju ganska aktiv på instagram och kanske är det det som gjort att bloggen tagit ett steg bakåt? Jag vet inte, ibland funderar jag på att lägga ner, men samtidigt absolut inte, för tänk ändå hur mycket tid jag lagt ner på denna blogg och hur mycket jag fått tillbaka av mina läsare. Det vore stor separationsångest att göra något så drastiskt.

Så jag skriver på och hoppas att ni gillar dravlet ni bjuds på här. Och som vanligt i en bloggsvacka så känns det som att motivationen att skriva kom tillbaka hips vips så fort jag erkände svackan. Se där. Det kanske löser sig ändå.

2

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  29 juni, 2017 at 08:18

  Jag är inne i samma tankar, det där om bloggen. Men, gillar den för mkt för att lägga ner. Måste bara finna motivationen igen =)

  • Reply
   Ida (Träningsblogga)
   29 juni, 2017 at 14:03

   Jag tänker att det kanske är som med löpsvackor, att man kommer tillbaka igen 😉

 • Reply
  Trail och Inspiration
  29 juni, 2017 at 10:14

  Hög igenkänning (här också). Men vill verkligen inte sluta blogga. Det har bara varit så att den har fått stå tillbaka lite…

  Kram!

 • Reply
  Helena
  29 juni, 2017 at 21:38

  Hej! Jag har precis hittat din blogg, verkligen en fin och inspirerande. Jag gick tillbaka till dina allra första inlägg, så roligt att läsa om hur det en gång började. Det gav mig verkligen inspiration till att springa!

 • Reply
  Märta Johansson
  30 juni, 2017 at 14:42

  Jag känner också så emellanåt. Funderar ibland på att lägga ner bloggen och bara behålla Instagram, där kan man uttrycka i princip samma sak som på bloggen men det tar betydligt mindre tid att knåpa ihop inläggen … Hoppas bara att du behåller någon av dina kanaler, du har ju så sköna inspirerande inlägg 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   1 juli, 2017 at 09:32

   Tack snälla <3 Kommer nog att behålla både bloggen och insta, får liksom separationsångest bara jag tänker på att lägga ner, ändå... :O

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: