Resa

Juni var bra

Min juni var så himla bra och händelserik. Kanske var det därför jag blev lite deppig när juli kom, för att allt det där roliga som jag hade sett fram emot plötsligt var över? Nåja, jag har fortfarande roliga saker kvar i sommar, men juni var verkligen vinstlotten, inte minst i löparlivet.

Stockholm Marathon

Juni månad inleddes med en resa till Stockholm och mitt allra första (men säkerligen inte sista) maraton! Vilken helg det var. Förutom att springa loppet fick jag hänga med mina underbara lagkompisar i Asics FrontRunner och bara det är ju hur kul som helst, och så att toppa det med att klara av någonting som jag faktiskt inte ens hade hunnit börja drömma om, pga trodde att det var så himla omöjligt. Man klarar verkligen mer än man tror!

Foton: Luca Mara

Neuss, Tyskland

Redan helgen därpå fick jag göra en annan kul grej med Asicsgänget, nämligen åka till Neuss i Tyskland för tidernas första internationella ASICS Frontrunner-träff. En hel helg tillsammans 150 likasinnade, med olika roliga träningspass, inspirerande föredrag och härligt häng. Dessutom sprang vi ett lopp där jag till och med lyckades persa på 5 km! Tråkigare helger har man ju genomlidit.

Och sist men inte minst: Spanien

Som att inte allt det där vore nog så toppade jag juni månad med att inleda min semester med 1,5 vecka i Spanien. Massa promenader, lite spring, otroligt lata dagar på stranden och ganska mycket sangria. Halva tiden spenderade jag i min barndoms Fuengirola och halva tiden i Málaga där jag när jag var 20 pluggade spanska ett halvår. Har många minnen från båda de städerna.

Juni var verkligen en händelserik och så himla, himla rolig månad, kommer minnas just denna juni ganska länge tror jag. Kanske för alltid. Det var ganska bra att jag påminde mig om allt det där, nu känns det lite mer okej att jag har suttit och haft några sjukt rastlösa dagar i Göteborg.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  claratoll
  4 juli, 2017 at 14:38

  Åh, låter verkligen som en bra månad! Härligt 🙂

 • Reply
  Hanna
  5 juli, 2017 at 19:18

  Vilken härlig månad du haft!

 • Reply
  Karin Fitness & Hälsa
  6 juli, 2017 at 21:31

  Men åh, vilken härlig juni! Grattis till maran och pers på 5 km! Härligt jobbat!

  Nu hoppas vi att din juli blir minst lika bra, men kanske inte på samma sätt?!! 😉

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: