Löpning

Solpromenad och löpbandsintervaller

Hej från semesterlunken! Jag tog ett par vilodagar från träningen, eftersom pulsen betedde sig helt galet när jag var ute och sprang i söndags. Men idag kände jag mig rastlös i hela kroppen och ville inget hellre än att röra mig lite så jag bestämde mig för att det var färdigvilat.

Inledde helt enligt semesterlunkens alla regler med en otroligt lugn morgon och inte förrän vid lunchtid var jag ute. Det var fint väder och jag var inställd på att springa på löpband (pga ville köra intervaller utan möjlighet att fuska, och då tycker jag det är perfekt med löpband). Pga det fina vädret tog jag en omväg till gymmet och traskade upp till toppen av Göteborg som jag ju har oförskämt nära till. Älskar verkligen att bara vara där uppe och spana ut över staden.

Tankad med lite nya solvitaminer kände jag mig sedan redo att gå till gymmet. Att hitta ett ledigt löpband var inga problem (haha). Jag rev av ett intervallpass som gick ut på att spela en låt och springa snabbt till den, sedan vila en minut och köra samma låt och samma koncept fyra gånger. Tredje gången var jag otroligt nog lite less på låten, men det var ett grymt bra koncept faktiskt, hörde ju precis i låten när det började närma sig slutet, och man orkar ju alltid springa en låt liksom.

Pulsen höll sig på en rimlig nivå, rusade inte alls iväg som på mitt långsamma söndagspass och då körde jag ändå intervaller nu. Det kanske låg någon skit kvar i kroppen sedan min förkylning, vem vet? men nu kändes det i alla fall mycket bättre, så förhoppningsvis börjar jag vara mig själv nu igen.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Linnea
  5 juli, 2017 at 22:16

  Intervaller till låtar är sjukt bra! Jag brukar köra varannan snabb och varannan långsam, då känns det som tiden går fortare.

 • Reply
  MarathonEmma
  6 juli, 2017 at 00:59

  Härligt. Det låter betryggande att pulsen börjar kännas okej nu. ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   8 juli, 2017 at 09:30

   Ja igår var den rätt galen igen, men det kändes ändå inte lika jobbigt då… Hmm jag kanske bara har högre maxpuls än jag tror? hehe 😉

 • Reply
  Mari
  6 juli, 2017 at 08:35

  Kul koncept på intervallerna ?

 • Reply
  Sara
  8 juli, 2017 at 06:18

  Skönt att det känns ok att springa igen och visst är Gbg en härlig stad!!

 • Reply
  hejhoppskutt
  8 juli, 2017 at 08:39

  Smart ide där med att springa musikintervaller, allt som kan göra intervaller roligare är toppen. Ska prova det nästa gång

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: