Löpning

Frukostlöpning en tidig semestermorgon

Jag kämpar på med löpningen även om den fortfarande inte känns lika bra som den brukar. Igår var jag ute och sprang igen och pulsen var ganska hög den här gången också, och jag vettefan vad det beror på? Men jag kanske inte ska bry mig så mycket om pulsen? Jag har ju aldrig riktigt gjort det förut, så varför börja nu? Och visst att gårdagens runda var rätt jobbig, men inte alls som i söndags så vet inte varför pulsen betedde sig så där? Ehh, jag kanske bara har högre maxpuls än jag trodde… ? Okej, jag erkänner. Har så dålig koll på det här med puls, så vi släpper det nu va.

Låt oss tala om gårdagens runda istället! Jag och Malin (som jag sprang med i söndags) hade bestämt att vi skulle ta en runda tillsammans innan hon behövde dra till jobbet + hinna med en caféfrukost också. Betyder ju bara en sak: galet tidig uppstigning för semesterledig jag. Men vem kan motstå en sådan morgon ändå? 6.30 ringde väckaren och strax efter 7 var jag ute och iväg. Vi körde en runda runt Härlanda tjärn och hängde i princip på låset när Portens bageri öppnade.

Verkligen en perfekt start på dagen, hur klämkäckt det än må låta. Löpning, sällskap, frukost och allt det klart 8.30 – då hade jag inte ens stigit upp dagen innan (eller idag…). Sedan att jag var dötrött resten av dagen, det är ju en mindre viktig detalj…

Idag är planen att fortsätta kämpa på med löpningen. Ska suga i mig mitt kaffe och sedan ge mig ut på en tur, så småningom måste det ju börja kännas lätt igen, eller hur?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Camilla Lind
  8 juli, 2017 at 09:55

  Det ger sig snart! Kanske är det lite ”sviter” av prestationsångest från maraton som ligger kvar i kroppen? Spring långsammare än vanligt och försök hitta njutning!
  Kram! ?

 • Reply
  Mari
  9 juli, 2017 at 18:20

  Vilken härlig morgon 🙂

 • Reply
  Lifestyle by Cherie
  10 juli, 2017 at 18:29

  Vilken härlig morgon! Jag har en likadan inbokad senare i veckan 🙂 Och vad skönt att det inte bara är jag som har dålig koll på det här med puls… 😉

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: