Allt och inget

Ciao Göteborg!

Hej bloggen! Jag tänker på dig ganska ofta, men tar mig ju aldrig tid att sätta mig ner och skriva ett vettigt inlägg. Det snurrar för mycket tankar i mitt huvud och så har jag ju heller inte tränat på flera dagar. Fast nu ska jag strax få lite miljöombyte och det kan nog bli bra, då kanske det blir ordning på resten av mig också.

Nu har väl ungefär halva semestern gått (jag vet inte så noga, har tappat räkningen) och efter Spanienresa och häng i Göteborg är nu dags att åka norrut, för vad vore väl en sommar utan hederliga gamla Norrbotten? Dock blir det rekordkort tid i Luleå i år, för jag ska ju hinna till Åre också. Alla eventuella tjuvar som läser detta kan dock få veta att jag lånar ut min lägenhet medan jag är borta, så don’t try anything!

Det ska bli riktigt skönt med lite miljöombyte nu. Tiden går så snabbt och jag har knappt koll på vilken veckodag det är och är så uppe i mitt eget huvud att det blir riktigt bra att komma bort (eller hem, beroende på hur man ser på saken) ett tag. Förutom att träffa familjen ser jag fram emot backträning på Ormberget och något långpass genom hela (nåja, halva kanske) Luleå, behöver ju göra ett sista ryck inför loppet i Åre!

Och, pga inga nya löparbilder whatsoever, här får ni lite blandat på hur en Luleåsommar kan se ut.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  13 juli, 2017 at 07:31

  Hoppas resan upp gått bra 🙂 snart ses vi ?

 • Reply
  Rebecka
  13 juli, 2017 at 07:44

  Så kul, din blogg var den första löparblogg jag hittade när jag i våras började med löpningen och ville ha lite inspiration. Och så visar det sig att du kommer från Luleå, där jag själv bor 🙂 Hoppas du får några fina dagar här!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   14 juli, 2017 at 09:29

   Nää vad roligt!! Då kanske vi springer på varandra i Ormbergsbacken någon dag, hehe 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: