Löpning

Hej Luleå, hej Ormberget!

3:45 ringde väckaren. 4:28 gick jag hemifrån. 5:33 var jag på Landvetter och 6:35 lämnade jag Göteborg. 9:30 landade jag i Luleå efter en snabb mellanlandning i Stockholm och 11:00 var jag på Ormberget och sprang med mamma och pappa. Ändå en effektiv förmiddag om jag får säga det själv.

Det är skönt att vara i Luleå! Det är något med att komma hem-hem. Även om Luleå just nu inte känns som en plats jag skulle vilja flytta tillbaka till (i alla fall inte inom den närmaste tiden) så är det ju väldigt gott att komma hit på semester, träffa familjen, kramas med syskonbarnen och så där. Och springa på Ormberget. Att stället heter Ormberget borde ju kanske vara aningen avskräckande för en som är livrädd för ormar, men jag har hittills aldrig sett någon där. Ta i trä och så vidare.

Gårdagens löpning var den första sedan i lördags, och det var riktigt skönt! Det blev visserligen inte så långt, men kändes alldeles lagom efter två timmars sömn och flygresa på det. Lämnade klockan hemma och ägnade mig åt njutspring, som vi ju alla vet är typ det bästa slags springet. Idag blir det också något slags spring, men vilket har jag inte bestämt än. Kanske blir det ett långpass? Eller en snabb femma? Eller kanske backintervaller i Ormbergsbacken? Ibland känns det fint att bara ta det som det kommer.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mari
  14 juli, 2017 at 18:34

  Njutspringa är det allra allra bästa 🙂

 • Reply
  Fick feeling och sprang backintervaller - Träningsblogga
  15 juli, 2017 at 22:07

  […] runt där några kilometer fick jag feeling och bestämde mig för att springa till Ormberget igen och passa på att springa lite backe. Det känns ju trots allt som att det är just backträning […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: