Löpning

Och regn funkar också

Okej vänta, vad händer med dagarna? Varför går de så snabbt? Vågade mig på att kolla kalendern och såg att det är knappt tre veckor kvar tills jag börjar jobba igen… Hur hände det? Hade ju en evighetslång semester framför mig!

Idag (eller igår om klockan hinner slå över till ny dag innan jag klämmer ur mig detta inlägg) hände det inte så mycket. Skulle ut och dricka vin med folk men det blev inställt så dagen blev rätt händelselös. Mycket regn och slötittande på tv. Men sådana dagar funkar också. Blev dock sjukt rastlös (eller snarare trött) framåt middagstid och bestämde mig för att jag nog kunde ta en kort löprunda i alla fall.

Det var lite uppehåll och grymt skönt ute. Sedan var det inte uppehåll längre. Himlen öppnade sig och löpningen blev om möjligt ännu trevligare. På riktigt alltså! Jag älskar fan att springa i regn! Alltid lite svårt att ta sig i kragen och ta sig ut när det regnar, men ärligt, det är ju hur skönt som helst att springa i regn! I alla fall på sommaren. Novemberregnet kan jag gott klara mig utan.

Några väldigt få kilometer innan middagen, och jag som var så trött innan fick plötsligt lite ny energi. Lustigt det där. Men regn och skog har väl en sådan inverkan på en, antar jag.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Nina
  18 juli, 2017 at 10:10

  Jag storgillar springa i regn och blåst. Helt crazy. Det är nåt med syret och att det är lite galet, den efteråt värsta lyckopåslaget och aldrig är det skönare att landa i soffan som efter (o)väderslöpning ?

 • Reply
  Sara Borg
  18 juli, 2017 at 14:23

  Jag kan inte annat än att hålla med, spring i regn är en favvo ?

 • Reply
  Trail och Inspiration
  18 juli, 2017 at 15:18

  Jag ÖNSKAR att jag hade din rastlöshet! Haha!
  Härligt med regnspring! 🙂

 • Reply
  Mari
  18 juli, 2017 at 17:09

  Regn är magiskt att springa i 🙂

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: