Allt och inget

Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Det är galet vad det regnar i Luleå just nu. Tror aldrig det varit sådant ihållande regn här? Men det vore ju dumt att deppa ihop, det finns ju liksom inte så mycket man kan göra åt vädret. Igår en uppfriskande löprunda och idag lunch på stan med gamla vänner. Och så tog jag en promenad till stranden, den var ganska folktom.

Jag bestämde mig för att vila från löpning idag, körde trots allt ett långpass i förrgår och lite kortare igår, och idag kände jag faktiskt lite lite i benhinnorna. Säkert ingenting, men man vill ju ändå ta det säkra före det osäkra, så vilodag it is.

Idag är det bara elva dagar kvar till 27 km i Åre. Har ju sprungit på tok för lite backe och terräng inför detta, men erfarenheten säger mig att man ju aldrig känner sig hundra procent förberedd för ett lopp. Inte jag i alla fall. Så jag tar det med ro. Var betydligt mer nervös inför Sälen förra året (eftersom jag inte hade en susning om vad jag gav mig in på) och nervositeten inför Stockholm Marathon var inte heller att leka med (förmodligen för att jag inte visste vad jag gav mig in på då heller). Och bara jag tar mig i mål i Åre så blir det ju ett pers på den distansen, hehe).

Så. Nu ska jag slappa resten av den här dagen, och imorgon är det nog dags för älskade hatade Ormbergsbacken igen.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna
  18 juli, 2017 at 19:42

  Tiden går aldrig så fort som när det är countdown till ett lopp. Fasen, jag ska springa 90 km om en månad. Jag som skulle ha värsta strukturerade mängdplanen hela sommaren…. vad hände liksom?

 • Reply
  Helena Lindström
  19 juli, 2017 at 22:02

  Vad fint att du påminner om att regn bara är vatten så det är inget att vara rädd för! Vilket gjorde att jag också bemästrade regnet och gav mig ut ?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: