Allt och inget

Packad (och klar?) för Åre!

Ungefär två veckor i Luleå och nu är väskan packad igen och det är dags för nästa etapp av semestern! Tidigt imorgon bitti (5:05, herregud) hämtar taxin upp mig och sedan tar jag tåget till Mari och Sundsvall. En kväll där och sedan åker vi vidare till Åre på fredag. Det känns som att det är en månad sedan jag anmälde mig till loppet i Åre, men nu är det alltså redan dags. Bara att få åka till Åre känns så himla kul, och så att få springa lopp också – en bra bonus!

De senaste dagarna har varit lugna och sköna, sommaren kom äntligen hit så det har blivit en hel del balkonghäng, men jag har ändå lyckats klämma in en liten löprunda också. Men alltså, att försöka träna till lopp på semestern? Hur tänkte jag där?

Rundan blev en liten trailaktig sak, och efter alldeles för mycket av det goda (ni vet) så känns ju formen… ehh… sådär. Så ja, jag lär ju knappast vinna Salomon 27K, haha! Men förutsatt att jag inte skadar mig eller dylikt så är jag ändå rätt säker på att jag tar mig runt, fast det kanske tar ett tag. Men, tack och lov är man ju en sådan som framförallt springer för upplevelser och för att det är kul!

Som ni märker blir det inte jättemycket bloggat nuförtiden, men vill ni hänga med till Åre så är det bara att följa på Instagram, för där brukar det uppdateras rätt frekvent… –> @traningsblogga

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  27 juli, 2017 at 07:43

  Lycka till på loppet!
  Till mål kommer Du garanterat förr eller senare 😉

 • Reply
  Anna
  27 juli, 2017 at 15:23

  Så avis på de där 27, låter helt fantastiskt! Och det kommer gå hur bra som helst!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: