Resa

Här sitter jag och reser

Jag har påbörjat den långa färden hem till Göteborg. Tåg från Åre till Östersund, flyg till Stockholm, ett antal timmar på Arlanda och så är jag förhoppningsvis hemma i min lägenhet runt midnatt eller liknande. De senaste dagarna har känts som en halv evighet, pga fyllda med så mycket som jag inte brukar göra i vanliga fall. Så många upplevelser på så kort tid liksom. Och den som känner mig vet att jag aldrig riktigt har varit en friluftsmänniska, men nu har jag fått naturupplevelser utöver det vanliga.

Loppet i sig var ju en helt galen grej, jag har faktiskt ingen aning om hur jag ska kunna sammanfatta det i ett blogginlägg. Men en racerapport kommer såklart, fast ni får kanske ge er till tåls en liten stund till. Men jag har ju inte bara kört lopp, utan också hängt med Mari och Katrin och bott på urfina Holiday Club, tränat på gym med utsikt över fjällen, spa:at, traskat runt i fjällen och ätit massa gott. Mer om allt kommer! Ni kommer säkert hinna bli less på Åre innan jag har bloggat klart om det.

Men en sak i taget. Nu måste jag äta innan min nästa flight. Men varsågoda för livstecken från mig i alla fall.

Utsikten från vårt rum på Holiday Club.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lisa / livet från den ljusa sidan
  1 augusti, 2017 at 23:14

  Just ja – skulle ju hålla utkik efter dig men nej, inte sett dig. Hoppas du haft fina Åre-dagar!

 • Reply
  Mari
  2 augusti, 2017 at 09:37

  Åh så bra vi har haft det 🙂

 • Reply
  Johannes
  4 augusti, 2017 at 14:27

  När kommer Race Reporten?! Är inne flera gånger per dag! *väntar*

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: