Allt och inget

Så trist att vara förkyld när man är träningsbloggare

Jag undrar om inte min kropp fick en chock av att börja jobba. Leva efter bestämda tider igen. Fokusera på saker… Åka spårvagn bland massa baciller? I lördags skulle jag ut och sällskapsspringa men fick ändra om det till en promenad och sedan dess har jag haft någon slags envis förkylning som vägrar gå över. Den är så där retlig, vaknar med ont i halsen, sedan känns det okej under dagen, sedan vaknar jag av hostattack mitt i natten, sedan har jag ont i halsen, sedan är det lugnt på dagen osv osv. Nåja, nu är det mest rethosta kvar så hoppas att jag är mig själv snart igen. Men ändå, störigt! Ingen träning här med andra ord.

Och så längtar jag efter träning. Jag längtar efter att börja njutspringa in i hösten, och så är jag faktiskt också sjukt pepp på att komma igång med lite styrketräning (tro det eller ej).

Men, det är väl bara att vänta ut skiten. Komma igång med att planera läsårets kurser, kolla massa Netflix, däcka tidigt på kvällarna. Och i helgen följa sociala medier slaviskt då ett helt gäng Frontrunners springer Ultravasan (tack högre makter för att jag hade vett nog att tacka nej till att delta i det, haha).

En gång när jag inte var förkyld och kunde springa. 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Linnea
  16 augusti, 2017 at 19:22

  Neeej du skulle ju varit med!!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 augusti, 2017 at 10:45

   Haha, det hade varit något! Fy fan alltså, och vilket väder ni fick! Nej, fortfarande rätt glad att jag skippade det! Men kanske nästa år… hmm… 😀

 • Reply
  Rebecka
  16 augusti, 2017 at 21:27

  Jag har samma sak! Så sjukt störigt?! Så där lagom kliande hals utan att man är sjuk i övrigt. Vågar man chansa då eller? Det går ju inte över. Men ändå vet man ju hur många ggr man har googlat ”träning + halsont” och blivit avskräckt. Jaja, det är väl inte hela livet, men lite stressande är det ju att det är så segt… Krya på dig i alla fall 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 augusti, 2017 at 10:52

   Ja, otroligt störigt!! Trist att inte kunna träna när man gärna vill, men men, bara att vänta ut skiten. Nu mår jag ganska bra igen iaf, så idag ska jag testa springa igen! Hoppas att du också är på bättringsvägen 🙂

 • Reply
  Anna
  17 augusti, 2017 at 06:11

  Meeeh! Klart du skulle varit med! Då hade vi kunnat ta en fika i Evertsberg ?

 • Reply
  Elna
  17 augusti, 2017 at 08:33

  Krya på dig!!!

 • Reply
  Sara
  17 augusti, 2017 at 15:26

  Såå typiskt speciellt när ma känner sig supertaggad!! Krya på dig!!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 augusti, 2017 at 10:46

   Ja, sjukt typiskt! Men nu mår jag bättre, så idag blir det en löprunda, yay!

 • Reply
  Hanna
  17 augusti, 2017 at 21:11

  Krya på dig!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: