Löpning

Kanske kryddar hösten med ett lopp trots allt

Min söndag startar med att jag vaknar tidigt och utan halsont och utan hosta! Den senaste veckan har jag vaknat av hostattacker mitt i natten och så ont i halsen om morgnarna. Men nu, puts väck! Äntligen! Mer än en vecka var jag förkyld, det är betydligt mycket längre än jag brukar vara sjuk, så ta i trä och så vidare, men nu hoppas vi att det är check på årets sjuka.

Det här betyder ju att jag kan börja träna igen! Så himla, himla efterlängtat. Jag skrev ju tidigare att min loppsäsong är typ slut, men nu har jag börjat bli sugen på mer. Igår var det ju helt galet, folk sprang lopp dygnet runt i princip, så fort jag gick in på Instagram var det någon som startat eller kommit i mål osv. Det var Ironman och Ultravasor och Midnattslopp åt alla håll och kanter. Man blir ju loppsugen då, det blir man. Och ännu mer när racerapporterna börjar trilla in, som Annas från Ultravasan t.ex. Jo, det blir nog något mer lopp i år. Fast inget sådant galet förstås. Men ett typ vanligt lopp. För första året sedan jag blev löpare ska jag dock inte springa Midnattsloppet, för då ska jag på 35-årsfest istället. Fest är också kul!

Det finns rätt många lopp att springa under hösten. Bara här i Göteborg med omnejd har vi ju en del att välja bland. Risveden terräng kanske? Bergsjöloppet. Finalloppet. Dra till Varberg och springa halvmara? Jaja, jag ska inte anmäla mig till något just nu, vi får se om och när andan faller på. Att njutspringa in hösten är fortfarande plan A, men kanske kryddar med något lopp. Den som lever får se. Idag är planen i alla fall att testa att springa lite lugnt igen efter förkylningen. Första passet efter man varit sjuk brukar alltid vara sjukt tungt, så jag ställer in mig på en lugn jogg direkt.

 

Följ gärna min blogg via Bloglovin’
1

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Charlotta
  20 augusti, 2017 at 12:08

  Eller Mud Run i Göteborg. Toughest. Dalsland x trail. Valencia maraton ?? till nästa år rekommenderar jag verkligen Jönköping marathon (eller halva då, den sprang jag igår), jättefint lopp! För min del blir det Toughest family, lagom hinderbana med barnen, och maraton i Valencia. Men det kan ju gå att klämma in nåt mer :p

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   20 augusti, 2017 at 18:39

   Hehe går alltid att klämma in något mer! 😀 Valencia låter ju inte dumt alltså, dröm!
   Blev lite sugen på Jönköping också när jag såg massa i instaflödet igår, visste inte att de hade halvmara också, kanske satsar på den nästa år!

 • Reply
  Mari
  20 augusti, 2017 at 13:47

  Haha förstod att du skulle bli sugen 🙂

 • Reply
  Anna
  20 augusti, 2017 at 15:06

  Varberg är jag lite sugen på! Fast just idag känns löpning lite långt ner på önskelistan ?

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  20 augusti, 2017 at 17:43

  Åhh, du ger alltid så härlig träningsinspiration! 🙂 Kanske skulle boka in ett lopp, få lite löparmotivation!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: