Löpning

Nu är jag igång igen!

Känslan att dra på sig träningskläderna efter ett ofrivilligt träningsuppehåll. Underbar! Siktet inställt på en kort, långsam runda för att inte reta igång förkylningen igen (okej, jag vet inte om man kan reta igång en förkylning igen när den är borta, men ändå, just in case). Man brukar ju inte direkt känna sig i toppform första passet efter man har varit sjuk, så lika bra att vara inställd på lite lugnare så man slipper bli besviken.

Sagt och gjort. Drog på mig löparskorna och lunkade iväg. Lite rethosta kvar som störde mig en smula, men det kändes så gött att få springa lite så jag glömde den snabbt. Tog mig framåt i sakta mak, 2 km åt ena hållet och sedan vände jag om jag tog 2 km hemåt igen. Kort och gott. Precis som jag misstänkte kändes formen inte direkt hundra, men nu är jag ju igång igen och det känns riktigt bra! Nu ser jag fram emot att steppa upp träningen igen, så att jag kanske kan springa något fint lopp med bra känsla i höst.

Jag är ju riktigt kass på att planera min träning, men inser samtidigt att det nog skulle underlätta att ha lite struktur på det hela nu när jag har börjat jobba igen. Även fast jag har haft en lång semester minns jag ju hur jäkla svårt det är att klämma in träningen när vardagen är igång. Man jobbar mycket och efter jobbet är man trött och så ska man se till att äta på tider så det passar ihop med träningen osv osv. Tiden finns ju, men orken alltså… Jag har i alla fall ett riktigt grymt mål att träna mot i vinter så jag kommer inte att (kunna) ligga på latsidan. Skall berätta mer om det snart!

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mari
  21 augusti, 2017 at 06:58

  Heja dig ?

 • Reply
  Hanna
  21 augusti, 2017 at 09:32

  Skönt att vara igång igen!

 • Reply
  hopihopi
  21 augusti, 2017 at 19:05

  Nu blev jag allt nyfiken ? Väntar med spänning på ditt nya mål

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: