Löpning

Hej sensommarkvällsrunda!

Oj oj OJ vad det är mycket svårare att få till träningen när man jobbar! Jag vet att många förespråkar morgonträning, men det är så inte min grej. Stiger dessutom redan upp kl 6 för att hinna till jobbet i tid, så är rätt säker på att jag inte skulle stiga upp fem bara för att hinna träna också… Så vad återstår då? Efter jobbet. Efter! När man är trött och jäklig.

Igår bangade jag, alldeles för skönt att sitta i soffan och kolla Netflix. Idag bangade jag nästan, så himla skönt i soffan igen. Men till slut bytte jag motvilligt om till träningskläder, för innerst inne vet jag ju att det är skönt att komma ut och röra på sig. En kort kort runda blev det, och en liten sittpaus och insupa den fina sensommarkvällen. Alltså det var ju riktigt fin sommarkväll! Sådana där som jag fått i princip inga av i sommar, pga att den har varit kass.

Alltså, det var ju nästan så att jag blev lite ledsen nu när jag äntligen fick en fin sommarkvällsrunda, när jag insåg hur sköna de är och hur få jag fått i sommar. Men man ska väl inte vara sådan. Bättre att njuta när man nu kan. Har jag tur kanske det blir någon till innan hösten slår till ordentligt. Själva löpningen kändes inte direkt toppen, den har inte riktigt gjort det på ett tag. Vet inte riktigt varför, men jag tror nog att det vänder en vacker dag. Den kändes ju inte kass heller så, typisk mellanmjölk.

Imorgon tänkte jag försöka mig på att ta med mig träningskläder till jobbet och springa hem. Eliminera risken att fastna i soffan. Väl värt ett försök, tänker jag! Vem vet, det kanske blir succé och en ny slags rutin? Man vet ju inte innan man har testat.

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Hanna
  23 augusti, 2017 at 21:50

  Vilken härlig runda!

 • Reply
  Lene
  24 augusti, 2017 at 08:52

  Kan man springa hem från jobbet så måste ju det vara det ultimata. Då är man ju Nexflix-redo när man kommer hem samtidigt som träningen är avklarad! WIN!

 • Reply
  Anna
  24 augusti, 2017 at 09:03

  Transportlöpning is da shit. Går liksom inte att komma undan. Heja dig!!! ?

 • Reply
  Trail och Inspiration
  24 augusti, 2017 at 13:17

  Fick lite dålig samvete igår kväll, när jag gick ut med hunden och kände hur skönt det var.
  ”Varför sprang jag inte?” Men man ska väl inte gå omkring och ha dåligt samvete heller, antar jag… Svårt det där med latmask och brist på energi (vilket är vilket)? :-/

  Härligt att du kom ut!
  Kram M

 • Reply
  Alexandra
  24 augusti, 2017 at 15:11

  Det är rätt skönt nu när det börjar bli lite ”krispigt” men ändå inte kallt ute! Jag tyckte det brukar vara svårast att hitta orken till träningen precis när man börjar jobba, man är liksom extra trött då jämfört lite längre in på höstterminen när man kommit in i det igen.

 • Reply
  Annika
  24 augusti, 2017 at 16:47

  Jag sticker ut så fort vi kommer hem just för att inte hinna sjunka ner i soffan. Har sprungit till jobbet några ggr och det går riktigt bra, men jag hinner bra om jag sticker 07.15. Lite skillnad då.

 • Reply
  Sara Borg
  24 augusti, 2017 at 20:08

  Det tror jag stenhårt på, träning direkt efter jobbet alltså. Har en väl satt sig i soffan fastar en alltför lätt 🙂

 • Reply
  Johanna
  25 augusti, 2017 at 12:12

  Att träna i direkt anslutning efter jobbet, det tycker jag är bäst, då blir det av, mycket svårare att ta sig ut när man väl kommit hem, det tar åtminstone en stund innan jag har övertygat mig själv om att det är en bra idé att ta sig ut 🙂

 • Reply
  Löpar-Åsa
  28 augusti, 2017 at 19:28

  Ja, visst är det trögt nu! Jag tycker att det är skönt att det blivit vardag igen, men det tar också på krafterna. Jättesvårt att få energin att räcka till!

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: