Löpning

Ikväll kändes det äntligen bra igen

Ja ni vet ju. Att det har gått lite trögt med träningen. Orkar inte upp och träna före jobbet och så är man så där galet trött efter jobbet. Och när jag väl har sprungit har det mest känts segt och jobbigt. Men så skam den som ger sig osv. Börjar väl komma in i jobbrutinerna igen, så idag kände jag mig inte alls lika trött som under de första jobbveckorna, så ikväll lyckades jag svida om till träningskläder igen, och så bestämde jag mig för att det skulle gå jävligt bra. Jag skulle springa en runda, och det skulle fanimej kännas bra. Drog på mig finishertröjan från Stockholm marathon, och tänkte Jag har ju sprungit ett maraton, nog ska jag orka en liten kvällsrunda. 

Så jag drog ut. Och jag sprang. Och visst var det jobbigt, men sådär jobbigt så att det ändå kändes bra, om ni förstår vad jag menar? Flåsigt och så, som det är när man tar i, men alltså: bra. Det kändes bra. Tog mig framåt, och faktiskt i ett rätt snabbt tempo också för att vara en lugn liten kvällsrunda.

Jag känner mig långt borta ifrån springa-maraton-formen, men det gör inget. Jag har inget längre lopp inplanerat på ett tag nu, så nu kan jag lunka på utan någon större press. Det är så jag vill ha det nu. Måtte den fina känslan fortsätta ett tag framöver.

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Johanna
  29 augusti, 2017 at 07:18

  Känslan, det viktigaste 🙂
  oavsett fart och längd…

 • Reply
  Anna
  29 augusti, 2017 at 14:46

  Alltså känsla sitter i tishan! En finishertröja gör susen för benen. Se till att behålla den på så löser sig allt ?

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   29 augusti, 2017 at 17:10

   Haha det är nog så! Idag sprang jag inte i den, och löpningen kändes genast mycket tyngre igen :O

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: