Löpning

Transportlöpning är ju bra!

Så här sitter jag. Med intorkad svett och försöker frambringa någon energi för att gå alla de där typ fem meterna till duschen. Alltså visst är det så att det jobbigaste med att träna är att duscha?

Nåja. Förra veckan skulle jag ju transportspringa hem från jobbet, men av någon anledning (förmodligen lathet) blev det inte så. Men idag, idag! Jag har bara runt 2 km hem från jobbet, vilket är lite väl lite om man nu ska hålla på och engagera sig och ta med sig träningskläder och byta om och så där, så det gäller ju att ha en bra omväg att ta till. Det är lite jobbigt, för egentligen vill man ju bara hem, känns så himla onödigt att snurra runt inne i stan. Men nåväl, ska man träna så ska man.

Så jag bytte om på jobbtoaletten, satte lite nycklar och kläder och dylikt i en ryggsäck och snurrade runt lite på Heden och i Trädgårdsföreningen innan jag styrde kosan hemåt. 5 ganska jobbiga och oerhört svettiga (hallå, det blev sommar nu, när september är på intågande?) kilometer och check på dagens träning. Nu känner jag lite att mitt mission är att hitta en lite bättre omväg så jag kan riva av milen på väg hem. Det vore något!

Så ja. Transportlöpning. Fin grej. Borde göra mer sånt. 

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mari
  29 augusti, 2017 at 19:48

  Bra där 🙂

 • Reply
  Anna
  30 augusti, 2017 at 06:22

  Vilket i-landsproblem att ha för nära till jobbet ?. Jag har tre mil. Precis lagom ??‍♀️ Går att korta till 9, 11, 12, 20 eller 23. Kaffe finns på alla alternativ…..?

 • Reply
  Anna
  30 augusti, 2017 at 06:23

  Korta med hjälp av tåg alltså…

 • Reply
  Johanna
  30 augusti, 2017 at 09:47

  Härligt 🙂

 • Reply
  Det blev en bra träningsvecka - Träningsblogga
  3 september, 2017 at 10:34

  […] var väldigt roligt. Jag tänker också att jag ska springa hem från jobbet några gånger, för transportlöpning är en bra grej – träningen klar när man kommer hem från jobbet! Så med siktet inställt […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: