Sammanfattning

Det blev en bra träningsvecka

Med tanke på att helgerna faktiskt är jättekorta är det ju inte så konstigt att de alltid går så snabbt, men måste de alltid gå så här snabbt!?

Den här helgen har minst sagt gått i lugnets teckens. Och träningens faktiskt. Den inleddes fint med ett redigt intervallpass i fredags, igår blev det ett kortare återhämtningspass löpning och idag ska jag till gymmet och träna coren. Det innebär träning sex av sju dagar denna vecka och jag är så galet nöjd med det, längesen jag var inne i ett sådant här bra träningsflyt. Och mest nöjd av allt kanske jag är över att jag har tagit mig till gymmet för lite styrka (visserligen med betoning på lite, men ändå), för det är ju någonting jag verkligen behöver. Eller okej, det bästa är nog att det faktiskt inte ens känts särskilt jobbigt att ta tag i träningen denna vecka, inga jättehöga trösklar att gå över. Träningen har känts rolig och det är ju det man vill åt, för hur orkar man annars?

Nu hoppas jag innerligt att den här goa träningskänslan fortsätter ett tag framöver. Under veckan som kommer har jag planerat in ett par pass Bodypump, något som jag inte gjort på evigheters evigheter och ju förut tyckte var väldigt roligt. Jag tänker också att jag ska springa hem från jobbet några gånger, för transportlöpning är en bra grej – träningen klar när man kommer hem från jobbet! Så med siktet inställt på en bra träningsvecka ska jag nu ta tag i söndagen: jobba lite, rensa garderoben (japp) och träna bålmusklerna. Blir bra.

 

Följ gärna min blogg via Bloglovin’

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Trail och Inspiration
  3 september, 2017 at 14:44

  Härligt att dina trösklar är relativt låga. Det låter som du är på G! 🙂
  Jag önskar mig detsamma (snart).

  Kram M 🙂

 • Reply
  Anna
  3 september, 2017 at 15:17

  Rensa garderoben alltså…. borde verkligen. Fast jag väntar till en regnig dag!

 • Reply
  Mari
  3 september, 2017 at 19:38

  Så härligt, vilken vecka!! 🙂

 • Reply
  Alexandra
  4 september, 2017 at 13:22

  Härligt att känna träningsflow! 😀

 • Reply
  Åsa
  4 september, 2017 at 15:41

  Grattis! Lite avis på träningsflow, själv fastnar jag i vardag med aktiviteter, barn och renovering. Men då blir träningen desto mer uppskattad, när man äntligen kommer ut!

 • Reply
  uppochhoppa/Sofia
  4 september, 2017 at 21:32

  Vilket superflow! Jag längtar och längtar efter mitt. just nu är 4 pass en riktigt bra vecka för mig, men jag jobbar på det, jag jobbar! Känns som att alla rensar nu, jag har värsta högen i träningsrummet som jag ska skicka vidare.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: