Löpning

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Som man säger.

Den här veckan drog prick alla kurser igång, och det märks. Känns som att jag har lektioner dygnet runt! Så efter att ha känt att jag kommit in i en bra jobblunk igen är jag tillbaka på ruta ett och totalt utpumpad efter jobbet. Igen. Men snart är man väl inne i den lunken också… Igår skippade jag träningen helt och hållet fastän jag hade bokat ett pass på gymmet, det gick bara inte. Jag tror att jag kanske måste få till lite bättre sömnrutiner… Det är liksom inte rimligt att vara uppe sent när man måste stiga upp klockan 6. Nåväl. Idag lyckades jag i alla fall ta mig i kragen och fick till en liten kort runda, om än en jätteliten och jättekort, för jag orkade inte särskilt mycket. Kanske hade kroppen orkat men huvudet bara skrek.

Så ja, löpningen idag, inte runner’s high direkt. Sprang upp till en närliggande park och redan där kände jag att jag inte var på hugget. Mådde lite illa och var inte sugen på att vara ute och göra vettiga saker… Så det var snabbt avklarat och hem till sängen. Alltså, det är ju alltid skönt att ta sig ut så jag var ju väldigt nöjd över det, men ändå… segt idag. Men det känns okej. Så där är det. Ena veckan har man världens träningsflow och sedan vill man ingenting. Det är som livet, upp och ner.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mari
  6 september, 2017 at 06:02

  Snart är du inne i det igen, men skönt med frisk luft iaf ?

 • Reply
  Anna
  6 september, 2017 at 14:06

  Du är snart på banan igen! Förhoppningsvis blir det lite höstkrisp och färgglada träd snart, då kan man liksom inte låta bli att bli sugen.., Det här regnet är ju lättare att motstå ?

 • Reply
  Löpar-Åsa
  10 september, 2017 at 10:18

  Halleluja! Det är inte bara jag! Fasen, så svårt det är ibland! Man är trött efter jobbet, det regnar, man ska köra barn till träning osv. Hur fasen ska man orka när man har en lucka sen? Usch.
  Jag ska nog börja med nån ny sport. Diskus kanske?

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: