Allt och inget

Nu ska jag springa lopp igen!

Oops, nu gjorde jag det igen. Lät det gå nästan två veckor utan ett enda livstecken i bloggen. Livet har gått i ett, och jag har knappt tränat och ja… då blev det så. Tycker de här bloggsvackorna kommer lite för ofta nuförtiden! Men skam den som ger sig… Nu är jag här igen. Och imorgon ska jag springa också!

Men, så vad har hänt sedan sist? Inte jättemycket speciellt. Livet. Det rullar på. Massa jobb, en natt i kolsvart skog, födelsedagsfiranden, bokklubb (hann inte läsa boken den här gången heller), funderingar över stora beslut kring framtiden, slöa Netflixkvällar och whatnot. Men som sagt, dåligt med träning.

Men hursom, imorgon smäller det! Jag ska springa lopp igen! Denna gång med extremt lite löpning som förberedelse, men det är bara runt 6 km, så det ska jag väl kunna fixa… Det är heller ingen tidtagning på detta lopp, så jag kan ju försöka undvika att bli tävlingsmänniska. Loppet är premiärupplagan av Urban Run Gothenburg, ett lopp som utlovar löpning genom bl.a. Domkyrkan, Feskekôrka och Saluhallen. Ska bli sjukt kul!

Det ska bli kul att springa runt med en nummerlapp igen! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  17 september, 2017 at 18:58

  Känner igen mig, lyckas inte hitta nån kontinuitet i bloggandet. För mycket annat som tar tid och energi, och då får det väl vara så. Det är ju min blogg för sjutton! 😀 Men jag blir iaf pepp när jag läser din blogg, hejja!

 • Reply
  Emilia Sandell
  18 september, 2017 at 08:59

  Det är svårt det där med att blogga, jag hamnar själv i bloggsvackor där det känns som att jag bara skriver samma sak hela tiden eller inget alls haha Det är en konst det där :p Hoppas det gick bra på loppet 😀

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: