Löpning

Morgonlöpning och långfrukost

Jag brukar oftast träna ensam. Tycker det är rätt skönt att stänga in mig själv i mig själv och bara lulla runt. Men då och då händer det att jag har en träningsdejt och det är ju också sjukt kul! Idag hade jag och Malin (@intesittastill på instagram) bestämt oss för att ses och morgonspringa och sedan avsluta med frukost på ett café. Vi har gjort det några gånger förut, och det är alltid en lika perfekt start på dagen. Det jobbiga är ju det där med att ta sig upp tidigt när man är ledig… Värt dock när man har tagit sig ut, och det är ju faktiskt väldigt kul att sällskapsspringa!

Imorse blev det en runda på runt 7 km (tror jag, glömde sätta igång klockan i tid, men nåväl) och sedan en lång långfrukost på Portens bageri vid Munkebäckstorget. Det är så fint att prata med folk som älskar löpning lika mycket som en själv, att få höra om andras upplevelser vid lopp och så där. Och långfrukosten idag resulterade dessutom i att vi gjort roliga planer vi har tänkt förverkliga tillsammans senare i höst. Det vill ni inte missa, hehe!

Så, skön start på dagen. Nu blir det lugnt liv resten av denna lördag, bara driva runt i underställ (yes!), dricka te och kolla Netflix. Det ska bli riktigt, riktigt skönt. Behöver en sådan dag prick nu!

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Trail och Inspiration
  23 september, 2017 at 20:05

  Perfekt start ju! 🙂
  (säger hon är lite rädd för sociallöpning)… Haha!

 • Reply
  Hanna Karlsson
  24 september, 2017 at 09:31

  Vilken härlig start på dagen!

 • Reply
  Det blir en bra vecka! - Träningsblogga
  25 september, 2017 at 19:19

  […] himla långsamt, men nu går tiden i en rasande fart igen… Hade en sjukt mysig helg med både sällskapsspring och lunch med gamla vänner jag inte sett på nästan sju (!!) år. Älsk på när folk hör av sig […]

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: