Allt och inget

Det blir en bra vecka!

Måndag igen! Precis som vanligt! Första veckorna efter semestern gick så himla långsamt, men nu går tiden i en rasande fart igen… Hade en sjukt mysig helg med både sällskapsspring och lunch med gamla vänner jag inte sett på nästan sju (!!) år. Älsk på när folk hör av sig och bara ”Hej, vi är i Göteborg för första gången på sju år, har du tid att ses?”. Jatack!

Och så blev det måndag och jag hade verkligen ingen söndagsångest, för den här veckan har jag längtat efter! På fredag åker jag nämligen till huvudstaden för en helhelg med mina fina lagkamrater i ASICS FrontRunner! Är inte helt hundra på agendan för helgen, men jag vet att vi kommer bo fint och göra massa kul tillsammans. Bl.a. kommer vi att hålla i löppass och frukostmingla på Stadium Drottninggatan på lördag. Har hört att eventet är fullsmockat med anmälda nu. Ska bli så himla kul!

Senaste gången jag hängde med ASICS-gänget. I Tyskland i juni. 

Alltså vilken grej det var ändå att få bli en del av ASICS FrontRunner. Tänk så mycket kul jag har fått vara med om, bara ett halvår in! Framförallt nätverket jag har där, får sådan sjuk pepp därifrån. Och så sprang jag ju Stockholm marathon tack vare detta (fortfarande helt ofattbart att jag gjorde det). Och nu får jag snart hänga med dem alla igen. Lyx! När ansökan inför nästa år öppnar i januari måste du söka. Så bra gäng.

Nåväl, nog gaggat på om det, nu ska jag kvällsjobba lite. En lärares jobb tar visst aldrig slut. Fast snart, snart ska jag krypa ner i sängen med Storytel… Måste ju få min skönhetssömn, ty imorgon är det dags för dagen man fasar för hela året: skolkatalogsfotodagen!

Följ gärna min blogg via Bloglovin’
 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anna
  26 september, 2017 at 06:35

  Ser så sjukt kul allt ni hittar på! Hade lätt velat vara med. Fast är rädd att mitt bäst-före-datum har passerat ?…

 • Reply
  Jojo
  26 september, 2017 at 09:37

  Haha, ja skolfoton alltså, hear ya 🙂 Man kan ju alltid se det som att vi lärare får en årlig revansch för högstadiets foton. Jag blev nämligen inte bra på nåt tror jag. Fast i år blev det i ger foto, jag sitter ju hemma och ammar. Ha en härlig huvudstadstur!

 • Reply
  Mari
  27 september, 2017 at 06:06

  Åh! Vad roligt 🙂 Ni kommer få en grym helg.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: