Allt och inget Löpning

Löpningen och mörkret

Hösten är en grym årstid för löpning. Igår kväll vid 19-tiden var jag äntligen redo för dagens runda, temperaturen låg på 9 grader. Helt perfekt. Det enda som är kass med löpning den här årstiden är att det är så satans mörkt. Det är ju stört omöjligt att få bra bilder till bloggen! Heh!

En bild som jag inte tog igår i mörkret. 
Foto: Luca Mara

Nåja, trots att det vädermässigt var en perfekt kväll för löpning kändes löpningen inte direkt bra. Kroppen var inte med på noterna och det blev mycket promenad emellanåt. Men ändå, skönt att vara ute och röra sig lite efter en lång dag på jobbet!

Och nu är det helg (äntligen! Det har varit en lång vecka.). Jag behöver jobba i helgen (stora högar bedömning av uppsatser hånskrattar åt mig för att jag inte har tagit tag i dem ännu), vilket ju känns lite segt, men förhoppningsvis hinner jag med någonting annat också. En löprunda kanske, eventuellt hockey när Luleå kommer på besök imorgon, eller så något helt annat. Kanske kommer in i ett superflow med jobbet så att det är stört omöjligt att hitta på något annat (haha).

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Staffan
  6 oktober, 2017 at 08:42

  Det bästa med den här årstiden är att dra på sig pannlampan och dra ut i tysta skogen i lampans ljuskägla, det är både avkoppling och medveten närvaro! Det blir dock inga bra bilder till bloggen av det 🙂

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 oktober, 2017 at 09:06

   Oooh det skulle jag aldrig våga, så mörkrädd som jag är! Fast ändå låter det liiiite lockande… Märkligt :O

 • Reply
  Trail och Inspiration
  6 oktober, 2017 at 09:24

  Inte alltid kroppen är på topp, men ändå skönt att komma ut.
  Och superhärlig bild!! 🙂

  Kram M

 • Reply
  Anna
  6 oktober, 2017 at 15:54

  Tur att du har en hel arsenal av snygga bilder att slänga upp från era Asics-äventyr! Kan du inte göra ett inlägg med alla snygga kläder du visar upp och var de finns… har liksom googlat sönder internet och hittar inte en bråkdel. Det är värsta djungeln out there!

  • Reply
   Träningsblogga - Ida
   7 oktober, 2017 at 09:08

   Hehe, ja det kanske jag borde göra!
   Men mitt bästa tips är att kolla asics.com, där finns nog alla de snygga kläderna! Om du vill begränsa djungeln lite 😀

  Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: