Löpning

Fredagskänslan är min bästa känsla

Fredagskänslan, jag älskar den. Älskar att mitt schema är helt galet måndag till torsdag så jag måste sluta tidigt på fredagarna. Det är ett perfekt koncept om man t.ex. vill åka till Stockholm över helgen och hänga med ASICS, eller om det är en sjukt fin höstdag och man vill ut och springa medan det fortfarande är ljust ute. Som igår.

Jag jobbade till lunchtid igår. Åkte hem, åt lite i lugn och ro, bytte om och drog till Brudarebacken. Det var varmt och gott och gick fint att springa i t-shirt. Till och med uppe på toppen där det alltid blåser isvindar var det den här gången varmt och skönt. Så pass härligt att vara ute i solen att jag innan hemfärd satt där uppe och njöt en stund. Med helgen rätt framför!

Jag har sagt det förr och jag kommer förmodligen att säga det igen. Faktiskt nu direkt. Det här är bästa tiden för löpning! Fint ute, höstkrispig luft och inte ett enda himla pollen att förstöra stämningen med. När det gäller löpning klår hösten våren med hästlängder.

Idag är det inte lika fint och lockande att dra ut och springa, men det gör inte så mycket… Idag är planen nämligen att djupdyka rätt ner i mängder med jobb som jag aldrig hinner ta tag i på jobbet. Jag har en bra hög med uppsatser att bedöma, och det ska bli gjort i helgen. Eventuellt klämmer jag in en löprunda någonstans också, men just nu hamnar just det längre ner på prioriteringslistan, tyvärr.

Vad hittar ni på i helgen? 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Hanna
  7 oktober, 2017 at 09:53

  Vilken härlig runda! Idag ska jag ut och döma fotboll. 🙂

 • Reply
  Annika
  7 oktober, 2017 at 11:52

  12 km idag, lördag och ikväll vankas 40-årsfest.
  Gillar också höstlöpning och just nu har jag flyt.

 • Reply
  lyckorusblog
  8 oktober, 2017 at 07:21

  Det ser riktigt härligt ut 🙂
  Igår blev det ingen träning, kände mig inte hundra, så tråkigt! Idag hade jag tänkt mig ett högintensivt pass, jag går dit och försöker hålla mitt tempo, ett lägre tempo.

 • Lämna en kommentar

  %d bloggare gillar detta: